Bezwaar maken tegen het CBR?

Helaas worden er veel fouten gemaakt in onderzoeken en beoordelingen door het CBR. Onze advocaten weten welke fouten het CBR maakt, welke plichten het CBR heeft en welke rechten u heeft. Neem daarom altijd een CBR advocaat in de hand om zo sterk mogelijk te staan tegenover het CBR. Onze advocaten verzorgen voor haar cliënten bezwaarschriften in de volgende situaties:

  Bezwaar bij oplegging cursus door het CBR

  Bezwaar bij CBR met betrekking tot een EMG-cursus

  Bezwaar bij CBR onderzoek vanwege alcohol

  Bezwaar bij CBR onderzoek vanwege drugs

  Bezwaar na ongeldig verklaren rijbewijs

Leg uw zaak nu kosteloos voor aan één van onze advocaten. Het eerste intakegesprek is altijd kosteloos.

N

Ervaren advocaten met +40 jaar ervaring in CBR zaken

N

Pro Deo & gratis rechtshulp mogelijk 

N

Meer dan 1.000 zaken gevoerd tegen instanties zoals het CBR

N

Gratis intake-/adviesgesprek in Den Haag of telefonisch

Bezwaar CBR: waarom een advocaat inschakelen?

 

CBR-advocaten weten exact op welke gronden zij de, door het CBR, opgelegde maatregelen kunnen aanvechten. Daarnaast weten zij waar de fouten gemaakt worden in onderzoeken en beslissingen. Regelmatig worden er bijvoorbeeld fouten gemaakt door de politie in het alcoholonderzoek. Het CBR legt daarnaast vaak onterecht maatregelen op omdat u bijvoorbeeld geen bestuurder was. U zult verrast zijn hoe vaak het CBR een verkeerde maatregel oplegt waar de betrokkenen van vrijgesproken kan worden.

Kosten bezwaar maken tegen het CBR

 

Via Bezwaarmakenuwv.nl ontvangt u de beste rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs. Onze CBR advocaten leveren rechtsbijstand voor slechts € 135,- per uur. Pro Deo is sinds 2014 nagenoeg onmogelijk geworden in CBR gerelateerde zaken. Enkel in zeer bijzondere gevallen kan dit van toepassing zijn. De hoogte van de gesubsidieerde rechtsbijstand hangt af van uw inkomen en vermogen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Rijbewijs afgepakt door het CBR of een curus opgelegd? Maak direct bezwaar.

Het is zeer vervelend als het CBR uw rijbewijs heeft afgepakt en/of een cursus heeft opgelegd. Het is daarom sterk aan te raden om altijd bezwaar te maken middels een advocaat. Regelmatig is de beslissing onterecht of zijn er fouten gemaakt in het proces door het CBR of de politie. Bezwaar maken tegen het CBR kunt u doen binnen 6 weken na ontvangst van de brief. Wacht daarom niet te lang en leg uw zaak direct voor aan een CBR advocaat.

Onze advocaten gespecialiseerd in CBR bezwaar zaken

Onze CBR-advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring in bezwaarschriften tegen het CBR en andere instanties. De advocaten zijn gespecialiseerd in bezwaren tegen de oplegging van een curus, rijontzegging, bezwaren bij alcohol en drugs onderzoeken en bezwaren na ongeldigverklaring van het rijbewijs.

Mr. J. (Jeremy) Rens

Advocaat Martijn Hoekman in bezwaar wia zaken

Specialisme:  Strafrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel: 070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht & Strafrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel: 070-3631961

Ervaringen Bezwaarmakenuwv.nl 

“Snelle toekenning”

Door snelle actie en een krachtig bezwaar hebben de advocaten ervoor gezorgd dat het UWV den Haag toch mijn uitkering heeft toegekend. Zo krijg ik toch waar ik recht op heb.

Mohammed Tahir

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Toch nog gekregen”

Het UWV den Haag heeft mij verkeerd beoordeeld waardoor de uitkering is stopgezet. Gelukkig heeft deskundige hulp van een advocaat van bezwaarmakenuwv.nl ervoor gezorgd dat deze fout is hersteld en de uitkering niet is stopgezet. Enorm dankbaar.”

S. Veling

Bezwaar CBR laten verzorgen door onze advocaten? Neem contact op.

Vul in en wij nemen contact met u op

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een CBR advocaat

 

 

+31615373403

Bel ons kantoor