Wij regelen uw bezwaar tegen de gemeente Den Haag

Krijg direct hulp van ervaren advocaten bij bezwaar maken, beroep en hoger beroep tegen het UWV, Gemeente Den Haag en SVB. Ook gratis rechtshulp (Pro Deo).

Wilt u bezwaar maken tegen het besluit van de gemeente? Wacht niet te lang.

 

De gemeente beslist o.m. over bijstandsuitkeringen en WMO-aanvragen. Tegen besluiten van de gemeente staat binnen zes weken na verzending bezwaar open. Wilt u hierbij hulp en ondersteuning, dan is het aan te raden hiervoor bij ons aan te kloppen. Wij verlenen rechtshulp op basis van gefinancierde rechtsbijstand (een zogenaamde toevoeging). Eventueel kan voor de eigen bijdrage bijzondere bijstand worden aangevraagd, zodat u niets hoeft te betalen.

Neem direct contact op met een bewaar gemeente advocaat: 070 363 1961

Hoe werken wij bij het bezwaar maken tegen de gemeente?

In 3 heldere stappen stellen wij uw bezwaar gemeente op. Zo heeft u vooraf een beeld van onze succesvolle werkwijze.

v

1. Eerste gesprek (gratis)

Het kan zijn dat de gemeente Den Haag uw uitkering heeft stopgezet of heeft afgewezen. Vaak gebeurt dit onrechtmatig met voor u zeer ingrijpende gevolgen. Het is belangrijk dat u direct met ons contact opneemt. Wij inventariseren uw zaak en zorgen dat één van onze bezwaar gemeente advocaten met u contact opneemt.

h

2. Opstellen bezwaarschrift

Één van onze gespecialiseerde advocaten bespreekt met u alle mogelijkheden en uw situatie. Vervolgens stelt de advocaat het bezwaar op tegen de gemeente Den Haag en zorgt ervoor dat dit tijdig wordt ingediend.

 

N

3. Uitslag gemeente

Vervolgens is de gemeente Den Haag, na ontvangst van het bezwaar, verplicht om uw zaak opnieuw te bekijken. Dit kan ervoor zorgen dat de gemeente besluit om uw uitkering alsnog toe te wijzen of de stopzetting ongedaan te maken. Indien dit niet het geval is kunnen onze advocaten voor u in beroep gaan.

 

Advocaten bezwaar gemeente Den Haag

 

Wij hebben meerdere specialisten in huis met jarenlange ervaring op het gebied van bezwaar maken tegen de gemeente Den Haag. 

Mr. B. (Ben) Beelaard

Al meer dan 40 jaar sta ik mensen bij die problemen hebben met hun uitkering. Helaas maken instanties zoals het UWV, Gemeente en SVB,  fouten waardoor mensen niet krijgen waar zij recht op hebben.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat bezwaar gemeente

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat bezwaar gemeente

“Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl 
Tel:  070-363196112

Wij hebben voor 1000+ cliënten bezwaar gemaakt.

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Echt een aanrader”

Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Mijn bijstandsuitkering was helaas onterecht stopgezet. Met de hulp van advocaat Ben Beelaard was dit snel en kundig verholpen met het bezwaar.

Thea Pietersen

“Heel erg dankbaar”

De Wajong uitkering van mijn dochter is gelukkig alsnog toegewezen. Enorm dank”

Nouria Özil

Snelheid van handelen is erg belangrijk. U heeft maar een bepaalde termijn en u ontvangt in de tussentijd geen geld. Neem direct contact op.

Indien u dit formulier invult zal een één van onze advocaten z.s.m. contact met u opnemen.

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan onze specialisten.

 

 

+31620408276

Bel ons.