Tegen de SVB bezwaar maken?

Heeft de SVB (Sociale Verzekeringsbank) uw uitkering afgewezen of stopgezet? Wacht niet te lang en laat een juridisch bezwaar opstellen.

Waarom u een advocaat nodig heeft voor uw bezwaar SVB?

 

Een beslissing van de SVB heeft vaak ingrijpende gevolgen voor het recht op uitkering, zoals de uitbetaling van AOW, kinderbijslag, nabestaandenuitkering of een persoonsgebonden budget (PGB). Het maken van bezwaar tegen een beslissing van de SVB dient schriftelijk binnen zes weken na datum van verzending te worden gedaan. Omdat het vaak over ingewikkelde problematiek gaat, is het aan te raden professionele rechtsbijstand in te roepen, zoals de hulp van een advocaat.  U kunt van ons hulp van een gespecialiseerde advocaat verwachten en wij zullen alle aandacht en tijd aan de zaak besteden die noodzakelijk is om het beste resultaat te behalen.

Direct kosteloos contact opnemen met een advocaat via: 070 363 1961

Aanpak bezwaar maken SVB

Om u een beeld te geven hoe wij werken hebben wij hieronder de 3 stappen voor u uiteengezet.

v

1. Kennismaking (kosteloos)

Uw uitkering van de SVB is afgewezen en in het slechtste geval stopgezet. Dit is natuurlijk een erg vervelende situatie. Het beste neemt u z.s.m. contact met ons op, dat is erg belangrijk. Vervolgens inventariseren wij uw zaak en neemt een gespecialiseerde advocaat contact met u op.

h

2. Opstellen bezwaarschrift

Een gespecialiseerde SVB bezwaar advocaat neemt met u de situatie door, stelt een juridisch bezwaar op en dient deze in bij de SVB (Sociale Verzekeringsbank).

 

N

3. Uitslag SVB

Nadat onze advocaten het bezwaar tegen de SVB hebben ingediend is de SVB verplicht de zaak opnieuw te bekijken en eventueel een ander oordeel te vellen. Dit kan resulteren in het toewijzen van het bezwaar. Indien uw bezwaar alsnog wordt afgewezen, hebben onze advocaten voor u de mogelijkheid om in beroep te gaan.

Uw bezwaar SVB advocaten in de regio van Den Haag

 

Onze bezwaar SVB advocaten staan dagelijks klaar om mensen te helpen waarbij hun uitkering is afgewezen of stopgezet. Onze advocaten hebben vele jaren ervaring op het gebied van sociaal zekerheidsrecht en zijn gespecialiseerd in bezwaren tegen het UWV, SVB en Gemeente.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Al meer dan 40 jaar sta ik mensen bij die problemen hebben met hun uitkering. Helaas maken instanties zoals het UWV, Gemeente en SVB,  fouten waardoor mensen niet krijgen waar zij recht op hebben.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat bezwaar SVB

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat bezwaar SVB

“Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

1000+ cliënten zijn u reeds voorgegaan.

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Uiteindelijk is alles goedgekomen”

Het is moeilijk om de woorden te vinden die recht doen aan mijn dankbaarheid voor u. En u heeft mij zeker goed bijgestaan in een moeilijke tijd. Uiteindelijk is alles goed gekomen en ik ben uiteraard zeer tevreden met het resultaat en waardeer dit zo enorm. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking.

A. Badrie

“Zeer tevreden”

Mijn bijstandsuitkering was helaas onterecht stopgezet. Met de hulp van advocaat Ben Beelaard was dit snel en kundig verholpen met het bezwaar.

Thea Pietersen

“Heel erg dankbaar”

De Wajong uitkering van mijn dochter is gelukkig alsnog toegewezen. Enorm dank”

Nouria Özil

Zorg voor een snel, professioneel en juridisch bezwaar. Leg uw zaak tegen het SVB nu kosteloos voor aan onze advocaten.

Vul onderstaand formulier in en een SVB advocaat neemt snel contact met u op.

Stuur uw vraag via WhatsApp

 

 

+31620408276

Bel ons.