Bezwaar laten maken tegen een beslissing van het UWV?

Wij herstellen uw uitkering! Onze ervaren advocaten hebben ruim 1000+ zaken gedaan tegen het UWV en geeft u de grootste kans op herstel en toekenning van uw uitkering. Wacht niet te lang. Wij regelen uw bezwaar m.b.t. WIA, WAO, Ziektewet – WAJONG en WW uitkeringen. 

N

Advocaten met meer dan 40 jaar ervaring in bezwaarzaken

N
Gratis & Pro Deo rechtshulp door onze advocaten

Is uw aanvraag afgewezen, uitkering gestopt of verlaagd door het UWV?

 

Bent u het niet eens met een beslissing van het UWV over uw uitkering, dan kunt u binnen zes weken na datum verzending van de uitkering schriftelijk bezwaar maken tegen deze beslissing. U geeft aan waarom u het niet eens bent met de beslissing. Aan het maken van bezwaar zijn geen kosten verbonden. Op een hoorzitting kunt u uw bezwaren nog mondeling toelichten. Wordt het bezwaar afgewezen, dan kunt u hiertegen beroep instellen bij de rechtbank. Bent u het ook niet eens met de uitspraak van de rechtbank, dan kunt u hiertegen nog hoger beroep instellen bij de Centrale Raad van Beroep.

Meer dan 1.000 gedupeerden hebben wij reeds geholpen bij herstel, waarom?

 

 De beste advocaten (+meer dan 40 jaar ervaring met zaken tegen het UWV.
 Gespecialiseerd in uitkeringszaken (sociaal zekerheidsrecht)
 Direct hulp
 Gratis intake
 Gratis rechtshulp en Pro Deo

Het belang van een gespecialiseerde bezwaar UWV advocaat

 

Uitkeringszaken zijn vaak complex. Om te begrijpen waarom een uitkering is afgewezen en wat hiertegen kan worden ingebracht, is bijstand van een gespecialiseerde advocaat enorm belangrijk. Een gespecialiseerde advocaat weet waar hij op moet letten en weet dit ook duidelijk onder woorden te brengen. Een advocaat is voor iedereen betaalbaar. Indien u een laag of gering inkomen heeft dan betaalt u alleen een eigen bijdrage. Wordt het bezwaar of beroep gegrond verklaard, dan krijgt u de eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk weer terug.

Bel direct kosteloos een advocaat via: 070 363 1961

Aanpak Bezwaar Maken UWV

In 3 overzichtelijk stappen zorgen wij voor een zo sterk mogelijk bezwaar richting het UWV.

v

1. Intake (kosteloos)

Uw uitkering is verlaagd, afgewezen of zelfs stopgezet. Enorm vervelend. U neemt direct kosteloos contact met ons op. Wij inventariseren uw zaak en een gespecialiseerde advocaat neemt contact met u op.

h

2. Opstellen bezwaarschrift

Een advocaat sociaal zekerheidsrecht bespreekt met u de situatie, stelt het bezwaar op en dient deze in bij het UWV.

N

3. Uitslag UWV

Na het tijdig indienen van het bezwaar is het UWV verplicht opnieuw naar uw zaak te kijken en resulteert dit mogelijk in een toekenning van uw uitkering. Indien dit onverhoopt niet het geval is hebben onze advocaten de mogelijkheid in beroep te gaan.

Uw Bezwaar UWV advocaten in Den Haag e.o.

Dagelijks staan onze specialisten klaar om mensen te helpen die problemen hebben met uitkeringen en instanties. Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag en helpen mensen in Den Haag en omstreken.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Al meer dan 40 jaar sta ik mensen bij die problemen hebben met hun uitkering. Helaas maken instanties zoals het UWV, Gemeente en SVB,  fouten waardoor mensen niet krijgen waar zij recht op hebben.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat bezwaar UWV

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat bezwaar UWV

“Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

1000+ cliënten zijn u reeds voorgegaan.

“Enorm blij!”

“Ik kan niet onder woorden brengen hoe blij ik ben dat ik u heb aangesteld voor het maken van mijn bezwaarschrift!”

Chathalijne Kop-Stouten

“Echt een aanrader”

Ik heb zeer goede ervaringen met bezwaarmakenuwv.nl. De heer Beelaard heeft mij uitstekend geholpen met een zaak die hij tot een goed einde heeft gebracht. Hij heeft alle zorgen uit handen genomen en daarom adviseer ik de heer Beelaard als advocaat.

De heer M. de Kamper

“Zeer tevreden”

De hele benadering en afhandeling van mijn zaak betreffende het bezwaar tegen het UWV heb ik als nauwkeurig en professioneel ervaren. Daarnaast vond ik dat er betrokkenheid en aandacht was voor mijn verhaal. Verder was u tijdens de hele periode ook goed benaderbaar, telefonisch of per mail, wanneer er bij mij vragen rezen of door mij om advies werd gevraagd. Deze benaderbaarheid vond ik prettig, maar vind dat ook belangrijk. Tussendoor heeft u mij over elke nieuwe ontwikkeling tijdig op de hoogte gebracht. Tot slot heeft u zeer nauwkeurig de eindafrekening gepresenteerd, zodat ik precies kon nagaan waar en wanneer u tijd heeft gestoken in mijn zaak. Kortom, keurig netjes en positieve ervaring.

 Paul Schoemaker

“Heel erg dankbaar”

“Ben Beelaard heeft mij zeer goed geholpen. Ik ben dan ook zeer dankbaar en is zeker aan te bevelen.

E. van Hintum

Wacht niet langer, maak nu bezwaar. Neem kosteloos contact met ons op en leg uw zaak voor.

Laat een advocaat contact met u opnemen en vul onderstaand formulier in.

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan onze specialisten.

 

 

+31620408276

Neem telefonisch contact op