Is uw WIA uitkering afgewezen door het UWV? Onze advocaten herstellen (kosteloos) uw uitkering.


Onze ervaren advocaten hebben ruim 1000+ bezwaarzaken gedaan tegen het UWV m.b.t. WIA uitkeringen. Wij zijn daarom de nr. 1 WIA bezwaar specialist en zo heeft u grootste kans op herstel en toewijzing van uw WIA uitkering. In bijna alle gevallen is de rechtshulp gratis/Pro Deo. Leg uw zaak aan ons voor en wij bespreken met u de mogelijkheden. Wacht niet te lang.

N

Advocaten met meer dan 40 jaar ervaring in bezwaarzaken

N
Gratis & Pro Deo rechtshulp door onze advocaten

Schakel altijd een gespecialiseerde WIA advocaat in bij bezwaar tegen het UWV (Binnen 6 weken).

 

Uitkeringszaken zijn vaak complex. Om te begrijpen waarom een uitkering is afgewezen en wat hiertegen kan worden ingebracht, is bijstand van een gespecialiseerde advocaat enorm belangrijk. Een gespecialiseerde advocaat weet waar hij op moet letten en weet dit ook duidelijk onder woorden te brengen. Een advocaat is voor iedereen betaalbaar. Indien u een laag of gering inkomen heeft dan betaalt u alleen een eigen bijdrage. Wordt het bezwaar of beroep gegrond verklaard, dan krijgt u de eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk weer terug.

Waarom kiezen voor bezwaarmakenuwv.nl?

 

 De beste advocaten (+meer dan 40 jaar ervaring met zaken tegen het UWV.
 Gespecialiseerd in WIA bezwaarzaken (+1000 zaken gevoerd tegen het UWV.
 Direct hulp
 Gratis intake
 Gratis rechtshulp en Pro Deo
 Stel gratis uw vraag

Kosten bezwaar maken

 

Onze advocaten maken bijna altijd kosteloos bezwaar voor onze cliënten. Dit kan op basis Pro Deo of rechtsbijstand. Om te bepalen of het in uw situatie ook kosteloos is kunt u altijd contact met ons opnemen.

Is uw WIA aanvraag niet toegewezen, gestopt of verlaagd door het UWV?

 

Bent u het niet eens met een beslissing van het UWV over uw WIA uitkering, dan kunt u binnen zes weken na datum verzending van de uitkering schriftelijk bezwaar maken tegen deze beslissing. U geeft aan waarom u het niet eens bent met de beslissing. Aan het maken van bezwaar zijn geen kosten verbonden. Op een hoorzitting kunt u uw bezwaren nog mondeling toelichten. Wordt het bezwaar afgewezen, dan kunt u hiertegen beroep instellen bij de rechtbank. Bent u het ook niet eens met de uitspraak van de rechtbank, dan kunt u hiertegen nog hoger beroep instellen bij de Centrale Raad van Beroep.

Bel direct kosteloos een advocaat via: 070 363 1961

Aanpak Bezwaar Maken UWV

In 3 overzichtelijk stappen zorgen wij voor een zo sterk mogelijk bezwaar richting het UWV. 
BELANGRIJK: Neem altijd binnen 6 weken contact op. Hierna verstrijkt uw bezwaartermijn.

v

1. Intake (kosteloos)

Uw uitkering is verlaagd, afgewezen of zelfs stopgezet. Enorm vervelend. U neemt direct kosteloos contact met ons op. Wij inventariseren uw zaak en een gespecialiseerde advocaat neemt contact met u op.

h

2. Opstellen bezwaarschrift

Een advocaat sociaal zekerheidsrecht bespreekt met u de situatie, stelt het bezwaar op en dient deze in bij het UWV.

N

3. Uitslag UWV

Na het tijdig indienen van het bezwaar is het UWV verplicht opnieuw naar uw zaak te kijken en resulteert dit mogelijk in een toekenning van uw uitkering. Indien dit onverhoopt niet het geval is hebben onze advocaten de mogelijkheid in beroep te gaan.

Uw Bezwaar WIA advocaten in Den Haag e.o.

Dagelijks staan onze specialisten klaar om mensen te helpen die problemen hebben met uitkeringen en instanties. Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag en helpen mensen in Den Haag en omstreken.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Al meer dan 40 jaar sta ik mensen bij die problemen hebben met hun uitkering. Helaas maken instanties zoals het UWV, Gemeente en SVB,  fouten waardoor mensen niet krijgen waar zij recht op hebben.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht & WIA uitkeringen
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat bezwaar WIA

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat bezwaar WIA

“Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-363196112

Meer dan 1.000 cliënten bijgestaan.

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Echt een aanrader”

Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Mijn bijstandsuitkering was helaas onterecht stopgezet. Met de hulp van advocaat Ben Beelaard was dit snel en kundig verholpen met het bezwaar.

Thea Pietersen

“Heel erg dankbaar”

Zonder uw hulp had ik misschien mijn recht op IVA uitkering niet gekregen. Via google heb ik de beste advocaat van Nederland gevonden. Zo kwam ik bij u terecht. Alleen een paar gesprekken gevoerd en mails gestuurd naar elkaar. U had mijn probleem op kaart gebracht. De zege van u is heel groot. Ik wil dat iedereen die uw website bezoekt mijn ervaring leest wat u heeft bereikt betreft mijn zaak bij het UWV. Zonder uw hulp en advies moest ik misschien met mijn beperkingen over 2 jaar werken en waarschijnlijk de helft van mijn uitkering ontvangen. Ik hoop als er mensen zijn met dezelfde problemen betreft UWV dat ze bij u terecht komen voor een goede ervaren advocaat. En dan zien ze dan hoe goed u ze gaat helpen. Ik zal zowiezo u aan mijn omgeving doorgeven als ze een goede deskundige advocaat als ze u nodig hebben.

Yaser Akin

Wacht niet langer, maak nu bezwaar. Neem kosteloos contact met ons op en leg uw zaak voor.

Laat een advocaat contact met u opnemen en vul onderstaand formulier in.

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan onze specialisten.

 

 

+31620408276

Neem telefonisch contact op