CBR Advocaat Pro Deo nodig?

Bent u geconfronteerd met een CBR-procedure? Rijbewijs kwijt, alcohol/drugs of een medische keuring? Dan is het cruciaal om de juiste ondersteuning en expertise aan uw zijde te hebben. Onze gespecialiseerde CBR-advocaten Pro Deo zijn er voor u in diverse situaties: of u nu te maken heeft met een ingewikkelde rijbewijszaak, een medische beoordeling of bezwaar wilt maken tegen CBR-beslissingen.

N

Bezwaarschrift oplegging cursus door het CBR

N

Bezwaarschrift EMG-cursus

N

Onderzoek naar alcohol en/of drugs

N

Bezwaar na ongeldig verklaren rijbewijs

Regels CBR advocaat Pro Deo sinds 1 februari 2014

Sinds 1 februari 2014 is het verkrijgen van een pro deo advocaat voor CBR-zaken niet meer mogelijk. De Raad voor Rechtsbijstand geeft geen toevoegingen meer voor bezwaarschriften tegen CBR-maatregelen of rijbewijs ongeldigverklaringen. Enkel in uitzonderlijke, en vaak ingewikkelde, zaken kan soms een toevoeging worden verleend. Als u geen pro deo CBR-advocaat kunt krijgen, zijn de rechtsbijstandskosten voor uw eigen rekening. Wij werken wel tegen scherpe tarieven en voorzien u vooraf van een kostenbegroting.

Toetsing kansen en mogelijkheden bezwaarschrift

Ook al kunt u dus sinds 2014 geen CBR advocaat Pro Deo meer inschakelen, kunt u natuurlijk altijd uw zaak eerst laten beoordelen door een gespecialiseerde CBR-advocaat, voordat u een bezwaarschriftprocedure start. Deze beoordeling, inclusief het bestuderen van het rapport van bijvoorbeeld de psychiater of medisch specialist, geeft u een duidelijk beeld van uw kansen en de mogelijkheden. Het eerste intakegesprek is altijd kosteloos.

Ontvang een kostenbegroting op voorhand.

Bij het inschakelen van een CRB advocaat is het belangrijk om vooraf duidelijkheid te hebben over de kosten. Wij begrijpen hoe belangrijk transparantie is voor onze cliënten. Daarom zorgen we er voor dat u, voordat u zich aan ons verbindt, een kostenbegroting ontvangt.

Waarom kiezen voor een CBR advocaat van Bezwaarmakenuwv.nl

 

Om uw kansen te maximaliseren kiest u voor de CBR diensten van een advocaat van bezwaarmakenuwv.nl. Ons team, bestaande uit ervaren, toegewijde en vastberaden advocaten, versterkt uw positie t.o.v. het CBR flink. Met hun jarenlange expertise en onwrikbare inzet, staan onze advocaten garant voor de sterkst mogelijke vertegenwoordiging in uw zaak.

  Gespecialiseerde CBR advocaten met meer dan 40 jaar ervaring.

  Afhankelijk van uw situatie is een CBR advocaat Pro Deo mogelijk.

  Veel ervaring met meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het CBR en UWV.

  Eerste advies-/intakegesprek is kosteloos, u bent op locatie welkom in Den Haag of wij kunnen het gesprek telefonisch voeren.

Wanneer heeft u een CBR advocaat nodig?

Bij het ontvangen van een maatregel van het CBR, zoals een rijbewijsontzegging.

Wanneer u het niet eens bent met een medische beoordeling door het CBR.

Als u hulp nodig heeft bij het indienen van een bezwaarschrift tegen een beslissing van het CBR.

Voor advies en begeleiding bij elke stap van de CBR-procedure.

Laat ons u bijstaan naar het beste resultaat in uw CBR-zaak. Neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde CBR advocaten en zet de eerste stap naar het (terug)krijgen van uw rijbewijs en het vermijden van een hoge straf en/of boete. 

CBR Advocaat nodig omdat het CBR uw rijbewijs heeft afgepakt? U heeft niet veel tijd.

Het verliezen van uw rijbewijs kan ingrijpende consequenties hebben. Bovendien is het mogelijk dat u het oneens bent met een beslissing van het CBR, zoals het verplicht volgen van een cursus. U hoeft zich echter niet neer te leggen bij dergelijke beslissingen. Fouten worden regelmatig gemaakt door het CBR en de politie. Deze fouten brengen wij aan het licht en gebruiken wij u in uw voordeel. Neem z.s.m. contact op, want u heeft slechts 6 weken de tijd om via een CBR-advocaat bezwaar te maken.

Onze beste CBR advocaten

Kies hier uit onze CBR advocaten. De advocaten van bezwaarmakenuwv.nl hebben veel ervaring op het gebied van CBR zaken en staan u graag bij.

Mr. J. (Jeremy) Rens

Jeremy Rens cbr advocaat pro deo

Specialisme: Strafrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel: 070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel cbr advocaat pro deo

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Wat klanten zeggen over Bezwaarmakenuwv.nl

“Rijbewijs terug”

Rijbewijs snel terug na het bezwaarschrift. Goed begeleiding, echte experts!

Jasper F.

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Toch nog gekregen”

Het UWV den Haag heeft mij verkeerd beoordeeld waardoor de uitkering is stopgezet. Gelukkig heeft deskundige hulp van een advocaat van bezwaarmakenuwv.nl ervoor gezorgd dat deze fout is hersteld en de uitkering niet is stopgezet. Enorm dankbaar.”

S. Veling

CBR advocaat Pro Deo inschakelen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Het eerste (intake) gesprek is kosteloos.

Vul in en wij nemen contact met u op

Leg uw vraag via WhatsApp voor

 

 

+31615373403

Bel ons kantoor