CBR Advocaat nodig?

Is uw rijbewijs afgepakt? Loopt er een onderzoek naar u vanwege Drugs of Alcohol? Wilt u bezwaar maken tegen een cursus. Een gespecialiseerde CBR Advocaat kan u helpen! Leg uw zaak nu gratis voor!

N

Bezwaarschrift oplegging cursus door het CBR

N

Bezwaarschrift EMG-cursus

N

Onderzoek naar alcohol en/of drugs

N

Bezwaar na ongeldig verklaren rijbewijs

Schakel altijd een CBR advocaat in, lees hier waarom.

 

Een CBR advocaat weet welke mogelijkheden er zijn waarop een maatregel juridisch kan worden aangevochten. Regelmatig worden er verkeerde en onjuiste maatregelen opgelegd. Er gaan daarnaast ook vaak dingen mis in het alcohol en/of drugsonderzoek. Regelmatig vechten wij maatregelen met succes aan vanwege de jarenlange ervaring van onze advocaten.

Waarom kiezen voor Bezwaarmakenuwv.nl

 

Als u er zeker van wilt zijn dat u de grootste kansen heeft, schakel dan één van de advocaten in van bezwaarmakenuwv.nl. De combinatie van jarenlange ervaring en zeer betrokken en doortastende advocaten, zorgen ervoor dat u het sterkste staat met één van onze advocaten.

  Gespecialiseerde CBR advocaten met meer dan 40 jaar ervaring

  Afhankelijk van uw situatie is Pro Deo & gratis rechtshulp mogelijk

  Veel ervaring met meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het CBR en UWV

  Eerste advies-/intakegesprek is kosteloos, u bent op locatie welkom in Den Haag of telefonisch

Inschakelen van een CBR advocaat, wat kost dat?

 

Onze CBR advocaten leveren rechtsbijstand van zeer hoge kwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen. Het tarief van onze advocaten bedraagt € 150,- per uur excl. BTW. Daarnaast is het mogelijk dat u wellicht in aanmerking komt voor Pro Deo behandeling van uw zaak. Echter komt dit in de praktijk niet vaak meer voor sinds 2014. Soms kan dit nog worden toegepast in bijzondere situaties. Neem ook contact met ons op, zodat wij u een indicatie kunnen geven van de kosten.

CBR Advocaat nodig omdat het CBR uw rijbewijs heeft afgepakt? U heeft niet veel tijd.

Het kwijtraken van uw rijbewijs kan verstrekkende gevolgen hebben. Daarnaast kan het zijn dat u het niet eens bent met de beslissing van het CBR indien u bijvoorbeeld een cursus moet volgen. U hoeft zich hier zeker niet bij neer te leggen. Vaak worden er verkeerde beslissingen genomen. Het CBR en de politie maken fouten. Deze fouten leggen wij bloot en vechten wij aan. Maar wacht niet te lang, u heeft 6 weken de tijd om door een CBR advocaat bezwaar te laten maken. 

Kies hier uw CBR advocaat

Kies hier uit onze CBR advocaten. De advocaten van bezwaarmakenuwv.nl hebben veel ervaring op het gebied van CBR zaken en staan u graag bij.

Mr. J. (Jeremy) Rens

Advocaat Martijn Hoekman in bezwaar wia zaken

Specialisme: Strafrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel: 070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Wat klanten zeggen over Bezwaarmakenuwv.nl

“Snelle toekenning”

Door snelle actie en een krachtig bezwaar hebben de advocaten ervoor gezorgd dat het UWV den Haag toch mijn uitkering heeft toegekend. Zo krijg ik toch waar ik recht op heb.

Mohammed Tahir

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Toch nog gekregen”

Het UWV den Haag heeft mij verkeerd beoordeeld waardoor de uitkering is stopgezet. Gelukkig heeft deskundige hulp van een advocaat van bezwaarmakenuwv.nl ervoor gezorgd dat deze fout is hersteld en de uitkering niet is stopgezet. Enorm dankbaar.”

S. Veling

CBR advocaat inschakelen? Neem contact op. Het eerste (intake) gesprek is kosteloos.

Vul in en wij nemen contact met u op

Leg uw vraag via WhatsApp voor

 

 

+31615373403

Bel ons kantoor