Kosten bezwaar UWV

De advocaten van Bezwaar Maken UWV werken bijna altijd kosteloos. De kosten bezwaar UWV zijn vaak nihil voor onze clïenten. Dit kan zijn door middel van Pro Deo of via rechtsbijstand. Zelfs indien hier geen gebruik van wordt gemaakt kunnen er kosten worden vergoed. Bijvoorbeeld als u de zaak wint. Tijdens het gratis intakegesprek worden de verschillende mogelijkheden met u doorgelopen en wordt bepaald of de rechtshulp 100% kosteloos is.

Kosten bezwaar UWV en de kostenscenario’s.

Zoals gezegd worden de kosten van bezwaar van uw uitkering in bijna alle gevallen vergoed. Dit hangt af van uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld inkomen en of u een rechsbijstandvekering heeft. Zelfs indien beide niet van toepassing zijn is de kans groot dat de kosten worden vergoed, bijvoorbeeld indien onze advocaten de zaak voor u winnen bij de instantie zoals.

Vraag over de kosten bezwaar UWV? Leg uw vraag voor aan onze specialist mr. Ben Beelaard.

mr. Ben Beelaard is één van onze meest ervaren advocaten. Hij is een echte expert in sociaal zekerheidsrecht en voert al ruim 40 jaar bezwaren tegen beslissingen van instanties zoals het UWV, de SVB en Gemeentes. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kosteloze rechtshulp? Neem dan contact op.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Al meer dan 40 jaar sta ik mensen bij die problemen hebben met hun uitkering. Helaas maken instanties zoals het UWV, Gemeente en SVB,  fouten waardoor mensen niet krijgen waar zij recht op hebben.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht (UWV/SVB/Gemeente)
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Wacht niet te lang! U heeft 6 weken de tijd om bezwaar te maken. Leg uw zaak gratis aan ons voor.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

App uw vraag gratis & direct aan een advocaat 

 

 

+31620408276

Neem telefonisch contact op