Neem telefonisch contact op voor direct contact met een medewerker.

070 363 1961

Klik op het icoon of telefoonnummer

Andere contactmogelijkheden

Laat een advocaat contact met u opnemen en vul onderstaand formulier in.

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan onze specialisten.

 

 

+31620408276

24/7 bereikbaar – onze medewerkers reageren z.s.m. op uw bericht op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.

Adres

Johan van Oldenbarneveltlaan 87
2582 NK Den Haag

Directe routelink Google Maps

 

Bereikbaarheid OV

Ons kantoor is te bereiken met: tram 1 (uitstappen halte Frankenslag), bus 21 (uitstappen halte Scheveningseweg), tram 16 (uitstappen halte Prins Mauritslaan). 

Ervaringen van onze cliënten

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Echt een aanrader”

Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Mijn bijstandsuitkering was helaas onterecht stopgezet. Met de hulp van advocaat Ben Beelaard was dit snel en kundig verholpen met het bezwaar.

Thea Pietersen

“Heel erg dankbaar”

De Wajong uitkering van mijn dochter is gelukkig alsnog toegewezen. Enorm dank”

Nouria Özil

Waarom kiezen voor bezwaar maken UWV?

Meest ervaren advocaten

De advocaten van Bezwaar Maken UWV zijn echte specialisten in bezwaren tegen instanties zoals het UWV, de Gemeente en het SVB. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring en ruim meer dan 1.000 clienten geholpen.

 

Direct hulp

Een stopgezette of afgewezen uitkering vraagt om snelle handeling. U ontvangt immers geen inkomen en er moet binnen een termijn bezwaar worden gemaakt. Wij kunnen u direct helpen.

Kosteloze intake

In iedere situatie willen wij uw mogelijkheden in kaart brengen d.m.v. een intake. Dit doen wij kosteloos en vrijblijvend. Neem hiervoor contact met ons op.

Z

Gratis rechtshulp & Pro Deo

Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft worden uw kosten vergoed. Indien u dit niet heeft zijn er ook mogelijkheden voor Pro Deo/Toevoeging. Onze advocaten bekijken samen met u de mogelijkheden.