Advocaat bezwaar UWV inschakelen? Ontvang waar u recht op heeft!

Schakel altijd een advocaat bezwaar UWV in bij het niet toekennen of stopzetten van uw uitkering. Instanties maken vaak fouten in de beoordeling. Een advocaat, die gespecialiseerd is in UWV bezwaren, is in staat uw uitkering te herstellen. Deze advocaten weten immers welke procedures het UWV dient te volgen en wat uw rechten zijn. Hierdoor is de kans dat uw uitkering wordt toegekend vele malen groter dan dat u bezwaar maakt tegen het UWV zonder advocaat.

U heeft slechts 6 weken de tijd. Neem direct contact met ons op.

Het intake gesprek-/adviesgesprek is kosteloos. Leg uw zaak voor of stel een vraag over uw zaak. Wij hebben gespecialiseerde UWV advocaten met meer dan 40 jaar ervaring in dienst.

N

Advocaten bezwaar UWV met meer dan 40 jaar ervaring

N

Gratis & Pro Deo rechtshulp

N

Meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV

N

Gratis intake-/adviesgesprek

Vind hier uw advocaat bezwaar UWV

Uw WIA, WAO, WAJONG, WW, Ziektewet is stopgezet? Voor de grootste kans op herstel heeft u een gespecialiseerde advocaat nodig. Een advocaat bezwaar UWV zorgt voor een juridisch bezwaar tegen het UWV. De advocaten van Bezwaarmakenuwv.nl hebben ruim 40 jaar ervaring in sociaal zekerheidsrecht en het maken van bezwaar tegen het UWV. Neem kosteloos contact op en leg uw vraag voor. Wacht niet te lang, 6 weken na ontvangst van de brief verloopt de bezwaartermijn.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Edwin Breetveld advocaat bezwaar wia

Ik ben inmiddels ruim 40 jaar actief als advocaat bezwaar UWV. Mijn specialisme is sociaal zekerheidsrecht en ik help mensen waarbij de uitkering is stopgezet of niet toegekend. Instanties zoals het UWV maken vaak fouten in de beoordeling met verstrekkende gevolgen voor de cliënt. Als advocaat zorg ik voor een sterk juridisch bezwaarschrift om te zorgen dat de uitkering alsnog wordt toegekend.

Specialisme: Bezwaarzaken UWV
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Advocaat bezwaar uwv

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Edwin Breetveld advocaat bezwaar wia

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zo’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Direct hulp nodig?

U heeft een beschikking ontvangen vanuit het UWV met bericht dat uw uitkering niet is toegekend of stopgezet. Dit is erg ingrijpend nieuws. U verliest uw inkomen met alle gevolgen van dien. Schakel direct een advocaat bezwaar UWV in om bezwaar voor u te maken. U heeft binnen zes weken de kans om uw uitkering te krijgen. De hulp van een ervaren advocaat maximaliseerd uw kansen. Neem kosteloos contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheden en en leg uw zaak vandaag nog voor.

Waarom een advocaat bezwaar UWV bezwaar voor u laten maken?

 

  Veel grotere kans op toekenning van uw uitkering

  Direct hulp bij het opstellen van uw bezwaarschrift tegen het UWV

  Kennis in welke juridische procedures het UWV moet volgen bij een beoordeling

  De kosten van een advocaat bezwaar uw worden in veel gevallen vergoed. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

  Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV.

Advocaat bezwaar UWV, wat zijn hiervan de kosten? In veel gevallen niets.

 

Een advocaat bezwaar UWV inschakelen kan worden vergoed door uw rechtsbijstandsverzekering. Daarnaast kunnen wij ook Pro Deo bezwaar voor maken tegen het UWV. Dit laatste hangt af van uw persoonlijke situatie. Totslot worden, indien u geen bijstand kunt kregen of niet bent verzekerd, de kosten vergoed als u de zaak wint.

Overweegt u een advocaat bezwaar UWV in te schakelen? Neem contact met ons op zodat wij kunnen inschatten of er kosten van toepassing zijn voor uw situatie.

Ervaringen cliënten

“Deskundige hulp”

“Echt een aanrader”

“Zeer tevreden”

“Heel erg dankbaar”

Schakel nu een advocaat in om bezwaar te maken tegen het UWV. Wacht niet te lang.

Vul in en een advocaat bezwaar UWV neemt contact met u op.

Stuur onze advocaten een WhatsApp bericht.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.