Heeft u uw uitkering niet gekregen? Neem contact op met een advocaat die bezwaar voor u maakt tegen UWV Amsterdam.

Een advocaat UWV Amsterdam geeft u de grootste kans op herstel van uw uitkering. Helaas komt UWV Amsterdam namelijk vaak tot een verkeerde beoordeling. Er worden zelfs regelmatig (grove) fouten gemaakt in de beoordeling met alle gevolgen van dien. Rechthebbenden op een WIA, WW, WaJong of WAO uitkering worden hierdoor zwaar gedupeerd. In uw situatie heeft u bijvoorbeeld nu geen inkomen en kunt u straks uw rekeningen niet meer betalen. Onze ervaren advocaten voeren al jaren bezwaarprocedures tegen het UWV in Amsterdam en met succes. Leg gratis uw zaak voor zodat wij ook u kunnen helpen om uw uitkering terug te krijgen.

Mr. Ben Beelaard – Advocaat uitkeringszaken

Al ruim 40 jaar staat Ben Beelaard cliënten in Amsterdam bij als advocaat tegen het UWV Amsterdam. Met recht kan gezegd worden dat hij één van de meest ervaren advocaten is op het gebied van uitkeringsrecht. Mr. Beelaard is dus het beste in staat om u bij te staan en u te helpen om uw uitkering terug te krijgen.

N

Advocaten werkzaam in Amsterdam, Rotterdam & Den Haag tegen het UWV

N

We helpen veel cliënten op basis van gratis rechtshulp

N

Nu al meer dan 1.000 zaken tegen het UWV gevoerd

N

Vrijblijvend kennismaking-/adviesgesprek

Advocaat UWV Amsterdam nodig? Dit zijn de advocaten van Bezwaarmakenuwv.nl

Hieronder treft u onze advocaten, die bezwaarzaken voeren tegen UWV Amsterdam. Ze zijn zeer ervaren en echte specialisten in het uitkeringsrecht.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat uwv amsterdam

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat UWV Amsterdam

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat UWV amsterdam

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Direct een advocaat tegen het UWV Amsterdam inschakelen

Wist u dat, nadat u de beschikking van het UWV heeft ontvangen, u nog maar 6 weken de tijd heeft om bezwaar te laten maken. Misschien zijn er zelfs al een aantal weken verstreken. Het is belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen en uw zaak bij ons voor te leggen. Dit eerste gesprek is kosteloos. Hierna zullen wij met spoed de bezwaarprocedure voor u in gang zetten. Schakel altijd een advocaat UWV Amsterdam in, u heeft namelijk maar 1 kans om bezwaar te maken en met een advocaat staat u simpelweg veruit het sterkste.

Waarom uw kansen groter zijn met een advocaat.

Regelmatig krijgen wij de vraag van onze cliënten waarom het nu zo belangrijk is om een advocaat in te schakelen. De reden hiervoor is: juridische expertise door studie en jarenlange ervaring. Onze advocaten, die bezwaarprocedures voeren tegen het UWV in Amsterdam, hebben jarenlange ervaring in het voeren van deze procedures met betrekking tot uitkeringen. Onze advocaten zijn echte experts en weten van de hoed en de rand welke fouten er gemaakt worden in beoordelingen, welke regels er gevolgd moeten worden en wat de rechten en plichten zijn van het UWV en van u als cliënt. Daarom is een gespecialiseerde advocaat beter in staat, dan wie dan ook, om een succesvolle bezwaarprocedure te voeren en ervoor te zorgen dat u uw uitkering krijgt.

Met welke kosten moet ik rekening houden als ik een advocaat UWV Amsterdam inschakel?

 

Het is goed om te weten welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de kosten van een bezwaarprocedure. In sommige situaties kan een advocaat uw zaak ProDeo behandelen. Dit hangt wel af van uw financiële situatie. Daarnaast kan het zijn dat de kosten worden gedekt door de rechtsbijstandverzekering. Als u geen gebruik kunt maken van gefinancierde rechtsbijstand, dan werken onze advocaten op basis van een uurtarief. Dit uurtarief hangt af van de ervaring van de advocaat. Indien u de zaak wint worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed door het UWV. Wilt u hierover meer weten? Neem dan kosteloos contact met ons op.

Ervaringen van cliënten

“Bedankt voor de goede inzet”

“De heer Beelaard heeft mij tot tweemaal toe uitstekend en succesvol geholpen in het proces van bezwaar indienen betreffende 1ste jaars ziekte- en vervolgens WIA beoordeling. Ik had niet gedacht dat dit zo goed kon verlopen ondanks het feit dat wij elkaar nooit fysiek hebben ontmoet. 

De heer Beelaard reageert adequaat en snel op mijn berichten per email en is ook telefonisch goed te bereiken.

Zaken van mijn kant werden goed en meer dan dat opgepakt. Ik ervoer betrokkenheid en een gevoel van vertrouwen omtrent zijn aanpak en communicatie, die zorgvuldig, duidelijk en to the point is. Kortom, ik kon het proces rustig aan hem overlaten zonder het idee te hebben dat ik vooral zelf heel erg de vinger aan de pols moest houden. En dat is een verademing in deze situaties. Het is mijn ervaring dat de heer Beelaard heel erg goed weet heeft van de hoed en de rand en door zijn ervaring weet wat er speelt, wat wringt en wat er nodig is. Dit is precies de deskundigheid die ik mij wenste en die ik een ieder gun die met dit soort kwesties te maken heeft.  

Nogmaals heel erg bedankt voor de goede inzet en de manier waarop ik op u kon bouwen!

Ik hoop dat u nog heel veel anderen op dezelfde manier kunt bijstaan en met succesvolle resultaten mag verblijden!

Warme hartelijke groet en het ga u ontzettend goed!!”

A. Hesselink

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

Onze advocaten zorgen voor een ijzersterk verweer tegen het UWV Amsterdam. Neem nu kosteloos contact met ons op.

Laat ons contact opnemen

App nu een advocaat bezwaar UWV Amsterdam

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor

Wij staan cliënten bij tegen o.a. UWV Amsterdam, Rotterdam & Den Haag

Advocaat UWV den Haag bezwaar UWV