Uitkering niet toegekend door UWV Rotterdam? Schakel direct een advocaat in!

Is uw uitkering niet aan u toegekend door het UWV in Rotterdam? Wacht dan niet te lang en onderneem direct actie. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het herstellen van uitkeringen die onterecht zijn afgewezen door UWV Rotterdam. De advocaten van bezwaarmakenuwv.nl hebben jarenlange ervaring tegen het UWV Rotterdam en Den Haag en bieden u de grootste kans om te krijgen waar u recht op heeft.

Bel mr. (Ben) Beelaard voor gratis advies 

Mr. Ben Beelaard is de specialist op het gebied van bezwaarzaken tegen het UWV. Als advocaat heeft hij meer dan 40 jaar ervaring in bezwaarzaken tegen UWV Rotterdam.

N

Advocaten werkzaam in Rotterdam & Den Haag tegen het UWV

N

We helpen veel cliënten op basis van gratis rechtshulp

N

Inmidels meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV in Rotterdam en binnen Nederland.

N

Gratis intake-/adviesgesprek om uw zaak te bespreken

Gespecialiseerde advocaten in UWV Rotterdam bezwaarzaken

Hieronder treft u onze advocaten, die bezwaarzaken voeren tegen UWV Rotterdam. Het zijn specialisten in hun vakgebied: sociaal zekerheidsrecht. Met een advocaat in de hand heeft u een veel grotere kans op herstel van uw uitkering. Al meer dan 1.000 cliënten gingen u voor. 

Mr. B. (Ben) Beelaard

Advocaat Martijn Hoekman in bezwaar wia zaken

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat UWV Rotterdam

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat UWV Rotterdam

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Laat direct bezwaar maken tegen UWV Rotterdam

Indien u een brief heeft ontvangen van UWV Rotterdam, dient u binnen een tijdsbestek van 6 weken, bezwaar aan te tekenen. Een goed, juridisch onderbouwd, bezwaar zorgt ervoor dat de kans op toekenning van uw uitkering veel groter is. U heeft hiervoor slechts één kans. Schakel dus altijd een advocaat in!

Wij werken tegen het UWV Rotterdam & Den Haag

Advocaat UWV den Haag bezwaar UWV

Waarom een advocaat in de hand nemen zo belangrijk is.

Soms vragen mensen zich af waarom een advocaat van belang is in het maken van bezwaar tegen UWV Rotterdam. Het antwoord is eigenlijk heel simpel, juridische expertise. Onze advocaten UWV Rotterdam weten exact welk proces gevolgd dient te worden door het UWV, waar de plichten liggen van het UWV en wat uw rechten zijn. Helaas worden er door UWV Rotterdam veel fouten gemaakt in de beoordelingen. Onze advocaten zijn in staat een goed juridisch bezwaar op te stellen wat de kans op een uitkering veel groter maakt.

Kosten advocaat inschakelen tegen UWV Den Haag

 

Als u een advocaat wenst in te zetten worden de kosten vaak deels vergoed. Zo kan uw zaak Pro Deo worden behandeld (afhankelijk van uw privé situatie). Daarnaast worden de kosten vergoed door uw verzekeraar (indien u een rechtsbijstandverzekering heeft). Indien u geen gebruik kunt maken van Pro Deo, of geen verzekering heeft, dan behandelen wij uw bezwaarzaak tegen het UWV op basis van ons uurtarief. Indien u de zaak wint worden de kosten volgens een vast tarief vergoed door het UWV. Wilt u weten wat de eventuele kosten zullen zijn in uw zaak? Neem dan kosteloos contact met ons op om uw zaak en de kosten te bespreken.

Ervaringen van andere clïenten uit Rotterdam en omstreken

“Geregeld, eindelijk rust”

Erg geschrokken door het bericht over het niet toegekend krijgen van mijn uitkering, Bezwaarmakenuwv.nl ingeschakeld. er is een sterk bezwaar opgesteld door één van de advocaten tegen UWV Rotterdam. UWV Rotterdam heeft daarna alsnog mijn uitkering toegekend.

Mariëlle Peters

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Zeer veel dank!”

Het UWV Rotterdam maakt helaas ook fouten, maar gelukkig hebben de advocaten succesvol bezwaar gemaakt en heb ik mijn WIA uitkering gekregen. Erg blij mee, zonder bezwaarmakenuwv.nl was dit mij nooit gelukt.”

M. Jager

Onze advocaten zorgen voor een sterk bezwaar tegen UWV Rotterdam. Leg uw zaak gratis voor.

Laat ons contact opnemen

App direct een advocaat bezwaar UWV Rotterdam 

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor