Advocaat UWV zaken nodig?

De advocaten van Bezwaarmakenuwv.nl zijn gespecialiseerd in UWV zaken. U kunt bij ons terecht voor WIA, WW, WAO en WAjong bezwaar zaken. LET OP: Heeft u een brief ontvangen vanuit het UWV? Neem dan direct contact met ons op, u heeft slechts 6 weken de tijd voor het indienen van een bezwaar.

Gratis adviesgesprek, bel nu!

Indien u een advocaat, gespecialiseerd in UWV zaken, bij ons inschakelt is het intake-/adviesgesprek altijd kosteloos. Bel dus direct om uw zaak voor te leggen.

N

UWV bezwaar specialisten met meer dan 40 jaar ervaring

N

Pro Deo & gratis rechtshulp mogelijk 

N

Meer dan 1.000 zaken gevoerd tegen het UWV

N

Gratis intake-/adviesgesprek

Onze advocaten gespecialiseerd in UWV zaken

U heeft een advocaat UWV zaken nodig? Onze advocaten hebben 40 jaar ervaring en meer dan 1.000 UWV zaken gedaan. Met onze advocaten heeft u de grootste kans op toekenning of herstel van uw UWV uitkering. Neem nu contact met ons op om uw zaak voor te leggen.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Edwin Breetveld advocaat bezwaar wia

Als advocaat UWV zaken help ik die een beschikking hebben ontvangen van het UWV omtrent hun uitkering. De uitkering kan niet zijn toegekend of zijn stopgezet. Helaas worden er door de instanties regelmatig verkeerde beslissingen genomen. Als advocaat in UWV zaken zorg ik voor een bezwaarschrift om er voor te zorgen dat de uitkering wel wordt toegekend

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat UWV zaken

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat UWV zaken

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Direct hulp nodig?

Een brief ontvangen van het UWV, met daarin bericht over dat uw uitkering niet is toegekend of zelfs is stopgezet, is erg ingrijpend. U verliest mogelijk uw inkomen met alle gevolgen. Z.s.m. bezwaar maken met behulp van een advocaat, gespecialiseerd in UWV zaken, is sterk aan te raden. Dit verhoogt de slagingskans enorm. Neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op.

Schakel altijd een advocaat UWV zaken in. Waarom?

 

Een advocaat UWV zaken is een specialist binnen het vakgebied en weet welke fouten het UWV kan maken bij uw beoordeling. Dit komt helaas vaak voor, waardoor mensen onterecht worden gedupeerd. U kunt maar één keer bezwaar maken en daarom is het belangrijk om dat bezwaar zo goed mogelijk op te laten stellen door een advocaat. Met een advocaat bezwaarzaken is de kans op uw uitkering veel hoger dan zonder. Onze advocaten hebben de afgelopen jaren meer dan duizend mensen geholpen met hun WW, WIA, WAO, WAjong en ziektewet uitkering. De advocaten excelleren binnen hun vakgebied door de jarenlange ervaring en kennis van de werkwijze van het UWV. 

Wat kost een advocaat UWV zaken? In veel gevallen niets.

 

Een bezwaarzaak tegen het UWV kan Pro Deo, via uw verzekering of door het UWV betaald worden. Hiervoor zijn verschillende scenarios mogelijk. Leg uw zaak voor, zodat wij kunnen beoordelen of er mogelijk kosten zijn verbonden aan uw bezwaarzaak.

Resultaten bij onze cliënten

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Wacht niet langer, maak nu bezwaar en schakel een UWV advocaat in voor uw zaak. 

Vul in en een UWV zaken advocaat neemt contact met u op.

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een UWV bezwaar advocaat

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor