Advocaat ziektewet nodig?

Heeft u onverhoopt slechts nieuws gehad van het UWV omtrent uw ziektewetuitkering? Dan is een gespecialiseerde advocaat ziektewet er om alsnog uw ziektewetuitkering toegekend te krijgen.

Onze advocaten voeren bezwaar- en (hoger)beroepsprocedures tegen het UWV. Dit doen wij al meer dan 40 jaar. Onze uitgebreide ervaring, in combinatie met onze expertise en onze persoonlijke aanpak, zorgt ervoor dat u de grootste kans heeft op uw ziektewetuitkering.

Bespreek nu direct uw zaak kosteloos met een advocaat ziektewet

Door uw zaak voor te leggen aan een gespecialiseerde advocaat ziektewet kunnen wij uw situatie beoordelen en in actie komen. Het eerste gesprek is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Na dit gesprek bepaalt u of wij voor u de bezwaarprocedure mogen starten.

N

Ziektewet advocaten met +40 jaar ervaring in ziektewetuitkeringen

N

Gratis & Pro Deo rechtshulp

N

Meer dan duizend bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV

N

Gratis intake-/adviesgesprek

Waar een advocaat ziektewet u bij kan helpen? 

Een beslissing van het UWV is niet definitief, u kunt zich hiertegen beroepen door middel van een bezwaarprocedure. De advocaten van bezwaar maken UWV helpen u hierbij en zorgen voor het sterkst mogelijke bezwaarschrift. Dit geeft u de grootste kans op toekenning van uw ziektewetuitkering. Wij kunnen u in de volgende zaken bijstaan:

  1. Bezwaar maken tegen een beslissing van het UWV.
  2. Hoger beroep instellen bij de Centrale Raad van Beroep, indien uw beroep bij de rechtbank wordt afgewezen. Als uw bezwaar door het UWV wordt afgewezen, kunt u beroep instellen bij de rechtbank.
  3. Geschillen met uw werkgever. Als u van mening bent dat uw werkgever u niet goed behandelt tijdens uw ziekte, bijvoorbeeld door u te ontslaan of niet mee te werken aan uw re-integratie, dan kan een advocaat u helpen bij het aankaarten van deze geschillen.

     

    Neem in alle situaties contact met ons zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden. Dit gesprek is voor u altijd kosteloos en vrijblijvend.

Waarom een advocaat ziektewet de kans op uw uitkering vergroot?

  Ons ziektewet team heeft een zeer ruime ervaring (40 jaar) op het gebied van bezwaarprocedures omtrent de ziektewetuitkering. Wij hebben al meer dan 1.000 cliënten geholpen.

  Onze advocaten ziektewet weten alles over de wet- en regelgeving van de ziektewetuitkering. Daarnaast is bij ons bekend hoe, en binnen welke juridische kaders, het UWV dient te opereren.

  Wij weten waar er door het UWV regelmatig fouten worden gemaakt in de beoordeling. Deze kennis en ervaring gebruiken wij in uw voordeel.

  Problemen met een ziektewetuitkering geven veel stress. Door het bezwaar uit handen te geven, wordt u ontzorgd en bent u ervan verzekerd dat uw zaak in de beste handen is.

  In de meeste gevallen is het bezwaar laten uitvoeren door een advocaat voor u (nagenoeg) kosteloos. Lees meer.

Zijn er kosten verbonden aan bezwaar via een advocaat ziektewet?

 

Wint u de zaak? Dan betaalt de tegenpartij, zoals het UWV, een groot deel van de kosten terug. Indien u verzekert bent worden de kosten vergoedt door de rechtsbijstandsverzekering. Het kan ook zijn dat u recht heeft op Pro Deo rechtshulp m.b.t. de bezwaarprocedure ziektewet, dan betaalt u enkel een eigen bijdrage en wordt deze vergoed indien u de zaak wint. Tijdens het gratis adviesgesprek komen ook de eventuele kosten aan bod, zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent.

Direct hulp nodig? U heeft maar 2 weken de tijd voor bezwaar.

De bezwaartermijn is veel korter (slechts 2 weken), t.o.v. bijvoorbeeld bij de WIA uitkering (6 weken). Snelheid is dus geboden. Onze team is in staat om u snel te kunnen helpen. Wij vragen u als cliënt om direct, of zo snel mogelijk, na ontvangst van de brief contact met ons op te nemen. 

Vind hier uw advocaat ziektewet

De advocaten van Bezwaarmakenuwv.nl zijn de beste en meest ervaren advocaten m.b.t. sociaal zekerheidsrecht en gespecialiseerd in bezwaar omtrent de ziektewet en tegen het UWV. Is uw ziektewet uitkering afgewezen en bent u het hier niet mee eens? Onze advocaten hebben als doel om aan uw zijde te strijden en ervoor te zorgen dat de ziektewetuitkering alsnog aan u wordt toegekend. Bespreek nu kosteloos uw zaak met een advocaat ziektewet.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat ziektewet

Specialisme: Bezwaarzaken UWV
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat ziektewet

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen Advocaat ziektewet

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Cliënten aan het woord die wij hebben bijgestaan

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Bezwaar Maken UWV is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Afgewezen uitkering alsnog toegewezen”

Helaas was mijn WW uitkering in eerste instantie afgewezen, gelukkig onterecht dankzij de hulp van Bezwaar Maken UWV.”

Abdel Demir

“Zeer tevreden”

Mijn bijstandsuitkering was helaas onterecht stopgezet. Met de hulp van advocaat Ben Beelaard was dit snel en kundig verholpen met het bezwaar.

Thea Pietersen

“Heel erg dankbaar”

De Wajong uitkering van mijn dochter is gelukkig alsnog toegewezen. Enorm dank”

Nouria Özil

Schakel nu een advocaat ziektewetuitkering in om bezwaar te maken tegen het UWV. Wacht niet te lang.

Vul in en een advocaat ziektewetuitkering neemt contact met u op.

Stuur onze advocaten een WhatsApp bericht.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.