Bezwaar Wajong uitkering? 

Schakel dan een advocaat in. Zo heeft u of uw kind de grootste kans om een uitkering te ontvangen.

Het is erg verstandig om uw Wajong zaak voor te leggen aan een advocaat. Met een advocaat staat u een stuk sterker. Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring in sociaal zekerheidsrecht.

De intake/het eerste advies is kosteloos van uw Wajong bezwaar. Leg uw zaak voor.

N

Wajong advocaten met zeer veel ervaring (meer dan 40 jaar)

N

Pro Deo en gefinancieerde bezwaarzaken mogelijk

N

Onze bezwaar Wajong advocaten hebben meer dan 1.000 bezwaren gevoerd.

N

Kosteloos intake-/adviesgesprek

De bezwaar Wajong advocaten van bezwaarmakenuwv.nl

Het formuleren van een juridisch bezwaar tegen het UWV is iets waar onze advocaten in zijn gespecialiseerd. Voor een goed bezwaar, wat kan resulteren in wel of geen uitkering, is het belangrijk om precies te weten wat uw rechten zijn. Daarnaast aan de andere kant, welke plichten het UWV heeft. Tot slot, welke fouten er gemaakt kunnen worden in de beoordeling. Onze advocaten hebben in meer dan 40 jaar enorm veel kennis en ervaring opgedaan om u zo goed mogelijk te helpen tegen het UWV.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Edwin Breetveld advocaat bezwaar wia

Als advocaat Wajong en UWV uitkeringen help ik vaak jongeren die onterecht geen uitkering krijgen. Dit is schrijnend, aangezien het vaak om erg kwetsbare jongeren gaat. Een stabiel inkomen is dan erg belangrijk, maar het UWV voert regelmatig een verkeerde beoordeling uit. Mijn jarenlange ervaring en expertise zet ik graag in om deze mensen te helpen.”

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel

“De organisatie die de Wajong uitkering uitvoerd wordt vaak als log en traag aangemerkt door mensen. De Wajong uitkering is echter voor mensen enorm belangrijk. De organisatie maakt daarbij ook nog wel eens fouten. Financiële problemen ontstaan dan snel. Ik wil mensen helpen zodat ze krijgen waar ze recht op hebben.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat Wajong

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Wist u dat wij meer doen dan enkel bezwaar Wajong?

Naast Wajong uitkeringen voeren wij ook bezwaren tegen het UWV m.b.t. WIA uitkeringen, WW uitkeringen en bezwaren tegen de Gemeente m.b.t de bijstandsuitkering.

Met spoed bezwaar Wajong starten?

Het niet toegekend krijgen van de Wajong uitkering heeft een gigantische impact op de betrokkene aangezien het kwetsbare mensen betreft met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Het financiële vangnet valt weg, wat zorgt voor veel stress en onrust. U krijgt 6 weken de tijd om eenmalig een bezwaar in te dienen bij het UWV. Doe dit snel en goed samen met een specialist. U heeft maar één kans. Onze advocaten zijn er voor u. Om u te helpen, te ontzorgen en bij te staan.

Wat zijn de kosten van een Wajong bezwaar?

Dat hangt af van de persoonlijke situatie van u en/of uw kind. Heeft u bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering? Dan wordt het bezwaar betaald door de verzekeraar. Indien dit niet het geval is, dan kunnen wij uw zaak mogelijk Pro Deo uitvoeren en zijn er nagenoeg geen kosten verbonden aan het inschakelen van een advocaat. Neem contact op met één van de Wajong advocaten om uw zaak voor te leggen en de eventuele kosten te bespreken.

Resultaten bij onze cliënten

“Goed geholpen bij Wajong”

Mijn zoon was slechts gedeeltelijk afgekeurd terwijl hij echt niet kon werken. Dankzij de hulp van een advocaat is er een bezwaar ingediend en is de uitkering alsnog toegekend. Zeer persoonlijk, professioneel en blij dat ik ze heb ingeschakeld

W. Peters

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Neem nu contact op en leg uw zaak gratis voor!

Vul in en een Wajong advocaat neemt contact op.

Leg uw vraag via WhatsApp voor.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.