Bent u op zoek naar een goede advocaat tegen het UWV?

Mr. Ben Beelaard is een gespecialiseerde advocaat in bezwaarprocedures tegen het UWV. Ben staat al ruim 40 jaar cliënten bij voor herstel van uitkeringen en heeft al meer dan 1.000 zaken gevoerd m.b.t. WIA, WAO, Wajong en WW uitkeringen. Ben is daarnaast Pro Deo advocaat en is in veel gevallen in staat u kosteloos bij te staan. Goede advocaat tegen het UWV? Ben Beelaard.

Het belang van een goede advocaat tegen het UWV.

 

Het is ontzettend belangrijk om zo snel mogelijk een goede en gespecialiseerde advocaat in te zetten indien u bezwaar wenst te maken tegen het UWV. Door gebruik te maken van een advocaat, gespecialiseerd in sociaal zekerheidsrecht, verhoogt u uw kansen op herstel van uw uitkering. Het UWV maakt helaas fouten in de beoordeling waardoor u gedupeerd wordt. Dit heeft vaak grote gevolgen. U ontvangt geen geld, maar uw lasten blijven doorlopen. Een advocaat weet welke fouten het UWV kan maken in de beoordeling en hoe juridisch gezien een beoordeling uitgevoerd en getoetst dient te worden. In veel gevallen zijn er (nagenoeg) geen kosten verbonden aan het laten bijstaan van een advocaat tegen het UWV. Ben Beelaard is verreweg de meest ervaren advocaat. Hij is gespecialiseerd in UWV zaken en heeft hierin al meer dan 40 jaar ervaring. U kunt kosteloos uw zaak voorleggen aan Ben Beelaard of een vraag stellen.

Kosten bezwaar maken

 

Kosten worden vergoed door de overheid (Pro Deo), uw rechtsbijstandverzekering of zelfs het UWV. Meer weten over de kosten? Leg uw vraag dan kosteloos voor aan Ben Beelaard.

Over mr. Ben Beelaard

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht (UWV)
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961
Www:  Beelaardbreetveld.nl

Al meer dan 40 jaar sta ik mensen bij die problemen hebben met hun uitkering. Helaas maken instanties zoals het UWV, Gemeente en SVB,  fouten waardoor mensen niet krijgen waar zij recht op hebben.”

In 1978 is Ben Beelaard beëdigd als advocaat. Hij heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. In 1983 heeft hij samen met Edwin Breetveld, Beelaard Breetveld Advocaten opgericht.

Vanaf het begin van zijn carriere heeft hij zich toegespitst op sociaal zekerheidsrecht. Inmiddels voert hij al ruim 40 jaar lang bezwaarzaken tegen het UWV, de SVB en gemeenten. Ben Beelaard kan met recht één van de weinige specialisten genoemd worden met zoveel ervaring in het procederen tegen instanties zoals het UWV.

Ben houdt van wandelen en goede Franse Wijnen. Zijn diensttijd heeft hij vervuld als secretaris van de Vereniging van Dienstplichtige Militairen (VVDM)

1000+ cliënten zijn u reeds voorgegaan.

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Echt een aanrader”

Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Mijn bijstandsuitkering was helaas onterecht stopgezet. Met de hulp van advocaat Ben Beelaard was dit snel en kundig verholpen met het bezwaar.

Thea Pietersen

“Heel erg dankbaar”

De Wajong uitkering van mijn dochter is gelukkig alsnog toegewezen. Enorm dank”

Nouria Özil

Wacht niet langer, maak nu bezwaar. Neem kosteloos contact met ons op en leg uw zaak voor.

Laat mr. Ben Beelaard contact met u opnemen en vul onderstaand formulier in.

Leg uw vraag voor via WhatsApp

 

 

+31620408276

Neem telefonisch contact op