Sociaal zekerheidsrecht advocaat nodig?

Een advocaat sociaal zekerheidsrecht schakelt u in indien u problemen heeft met de sociale voorzieningen en verzekeringen in Nederland. Inwoners in Nederland kunnen aanspraak maken op deze voorzieningen, denk aan een UWV uitkering of een bijstandstuitkering via de gemeente. Dit zorgt ervoor dat mensen bij arbeidsongeschiktheid, pensioen, werkloosheid of ziekte, toch een vorm van inkomen hebben. Regelmatig komt het voor dat de gemeente of het UWV een uitkeringsaanvraag onterecht afwijst of niet toekent. Daarnaast worden er regelmatig boetes opgelegd. U kunt bezwaar maken in dit soort situaties. Een gespecialiseerde sociaal zekerheidsadvocaat is in staat u te helpen bij deze bezwaarprocedure en met een advocaat zijn uw kansen vele malen groter.

Gratis advies, bel nu!

Onze advocaten gespecialiseerd in sociaal zekerheidsrecht helpen u graag bij uw UWV of bijstandsuitkering. Leg uw vraag over een afwijzing of boete nu gratis voor.

N

Sociaal zekerheidsrecht specialisten (meer dan 40 jaar ervaring)

N

Kosteloze sociaal zekerheids rechtshulp mogelijk (Pro Deo)

N

Meer dan 1.000 sociaal zekerheidsrecht bezwaarprocedures gevoerd

N

Gratis intake-/adviesgesprek

De advocaten gespecialiseerd in sociaal zekerheidsrecht

Sociaal zekerheidrecht is een specialisme apart binnen de advocatuur en het Nederlands recht. De advocaten van Bezwaarmakenuwv.nl zijn gespecialiseerd in sociaal zekerheidsrecht, en dan met name in UWV uitkeringen (WIA, WW, WAO, WaJong) en bijstandsuitkeringen via de gemeente. In een bezwaarprocedure is het belangrijk om precies te weten welke regels gelden, hoe en wanneer er getoetst kan en moet worden door de instantie, waar er regelmatig fouten worden gemaakt en wat uw rechten zijn. Onze ervaren advocaten, met meer dan 40 jaar ervaring, weten dit precies en zijn in staat voor u een zo sterk mogelijk bezwaar op te stellen.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Edwin Breetveld advocaat bezwaar wia

“Als advocaat sociaal zekerheidsrecht, help ik mensen die problemen hebben met het UWV en of de gemeente. Vaak is een WIA, WAO, WaJong of bijstands uitkering onterecht stopgezet of niet toegekend. Daarnaast worden mensen vaak onterecht gekort of ontvangen zij een boete omtrent hun uitkering. Helaas maken de instanties vaak fouten en help ik mensen door een bezwaarprocedure voor hen te voeren.”

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel

“Organisaties als het UWV worden vaak als log en traag gezien. Deze organisaties maken daarbij helaas ook wel eens fouten. Financiële problemen kunnen dan eenvoudig ontstaan, met kwalijke gevolgen. Mensen helpen bij het krijgen waar ze recht op hebben en zorgen dat zij gehoord worden, is iets waar ik mij graag voor inzet.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen sociaal zekerheidsrecht advocaat

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Direct hulp nodig?

Het sociaal zekerheidsrecht is voor veel mensen in Nederland ontzettend belangrijk. Het zorgt ervoor dat mensen een inkomen ontvangen indien zij dit onverhoopt kwijt zijn geraakt. Denk hierbij aan UWV uitkeringen en bijstandsuitkeringen vanuit de gemeente. Als dan ook de brief op de mat valt, met de mededeling dat de uitkering is stopgezet of niet is toegekend, dan heeft dit vaak een enorme impact. Soms zorgt dit ervoor dat mensen, of zelfs complete gezinnen, hun enige inkomen verliezen. Het is daarom van belang om zeer snel in actie te komen. U heeft maar zes weken de tijd om bezwaar te maken. Neem dan ook direct contact met ons op, zodra u de brief heeft ontvangen. Een deskundige advocaat is voor u in staat een juridisch bezwaar op te stellen en te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Wat kost een advocaat sociaal zekerheidsrecht? In veel gevallen (bijna) niets.

 

Het starten van een juridische bezwaarprocedure met behulp van een advocaat is in veel gevallen nagenoeg kosteloos. Onze sociaal zekerheidsrecht advocaten kunnen uw zaak Pro Deo behandelen, tegen ons uurtarief of via uw rechtsbijstandverzekering. Dit hangt af van uw situatie. U kunt daarom het beste contact met ons opnemen en uw zaak voorleggen. Dit is geheel kosteloos en van hieruit kunnen wij beoordelen of en welke kosten er eventueel van toepassing zijn.

Resultaten bij onze cliënten

“Goede sociale hulp”

Mijn WAO uitkering is onterecht zomaar stopgezet en hierdoor ben ik flink in financiële problemen terecht gekomen. Na een online zoektocht ben ik uitgekomen bij een advocaat van Bezwaarmakenuwv.nl. Hier heb ik geen spijt van. De advocaten waren zeer gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht. Na gesprekken hebben zij het bezwaar gevoerd en heeft het UWV besloten mijn uitkering keer toe te kennen. Ik ben jullie echt enorm dankbaar!

K. Wolters

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Schakel direct een sociaal zekerheidsrecht advocaat in. Leg uw zaak kosteloos voor.

Na het invullen neemt een advocaat sociaal zekerheidsrecht contact met u op.

Stuur een WhatsApp naar de afdeling sociaal zekerheidsrecht.

 

 

+31620408276

Of bel ons kantoor op en leg uw bezwaarzaak voor.