UWV juridisch advies: krijg waar u recht op heeft.

Bij Bezwaarmakenuwv.nl begrijpen we hoe frustrerend en complex het kan zijn om te worstelen met het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen). Onze gespecialiseerde advocaten staan klaar om u te helpen en uw rechten te verdedigen. Met meer dan 40 jaar ervaring, landelijke dekking en meer dan 1000 gevoerde bezwaarzaken, zijn wij uw betrouwbare partner in het verkrijgen van de uitkering die u verdient.

Heeft het UWV u een brief gestuurd?

Het is belangrijk om eerst de dagtekening van de brief te controleren. Vanaf deze datum heeft u namelijk slechts zes weken om een beroepsprocedure te starten. U kunt uw zaak kosteloos voorleggen aan een van onze advocaten.

h

Vul ons contactformulier in

N

Advocaten UWV juridisch advies met meer dan 40 jaar ervaring

N

Gratis & Pro Deo rechtshulp

N

Meer dan 1.000 bezwaar- en beroepzaken gevoerd tegen het UWV

N

Gratis intake-/adviesgesprek

Hoe wij u kunnen helpen met UWV juridisch advies

Wanneer u problemen ondervindt met het UWV, zoals een afgewezen uitkeringsaanvraag, een geschil over de hoogte van uw uitkering of andere kwesties die uw financiële zekerheid bedreigen, is het essentieel om de juiste juridische steun te hebben. Bij Bezwaarmakenuwv.nl bieden wij deskundig UWV juridisch advies om u door dit ingewikkelde proces te begeleiden. Wij analyseren uw situatie grondig, identificeren juridische fouten van het UWV en we kijken naar onrechtmatigheden die zijn ontstaan tijdens de beoordeling en stellen een gedetailleerd bezwaarschrift op. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft, zonder de stress en onzekerheid die vaak gepaard gaat met juridische procedures.

Onze advocaten kunnen u helpen om uw uitkering te krijgen. Ook Pro Deo.

Waarom Bezaarmakenuwv.nl de beste keuze is voor UWV juridisch advies 

 

Met meer dan 40 jaar ervaring in het sociaal zekerheidsrecht, zijn wij binnen Nederland het meest ervaren kantoor in UWV juridisch advies en bezwaarschriften.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland, wat betekent dat u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht uw locatie. Wij zijn gevestigd in Den Haag.

Wij bieden professionele begeleiding bij het verzamelen van de benodigde bewijsstukken om uw bezwaar tegen de beslissing van het UWV zo sterk mogelijk te onderbouwen.

Wanneer u besluit bezwaar te maken tegen een UWV-beslissing, is het goed om te weten dat de kosten vaak geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Lees verder op deze pagina meer over de kosten en vergoedingen.

Ons team van gespecialiseerde advocaten blijft voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wetgeving, zodat wij u altijd het meest actuele en effectieve juridisch advies kunnen bieden.

Wat zijn de kosten van UWV juridisch advies of bijstand van een UWV advocaat?

Wij begrijpen dat de kosten een belangrijke factor zijn bij het overwegen van juridische hulp. In veel gevallen worden de meeste kosten vergoed.  Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft worden de kosten door de verzekeraar vergoed. Heeft u geen verzekering, en wint u de zaak van het UWV, dan vergoedt het UWV de kosten. Voor andere situaties werken wij op basis van ons uurtarief. Bij Bezwaarmakenuwv.nl hanteren we transparante en eerlijke tarieven. Onze kostenstructuur is afhankelijk van de complexiteit van uw zaak en de benodigde inspanning. Wij bieden altijd een gratis eerste consult aan, waarin wij uw situatie evalueren en een duidelijk kostenoverzicht geven.

Onze aanpak & uw volgende stap

Bij Bezwaarmakenuwv.nl geloven we in een persoonlijke aanpak. Iedere cliënt is uniek en verdient een op maat gemaakte oplossing. Tijdens ons eerste gesprek luisteren we naar uw verhaal, stellen we de juiste vragen en beginnen we met het opstellen van een strategie die past bij uw specifieke situatie. Onze advocaten begeleiden u door elke stap van het proces, van het indienen van het bezwaar tot aan mogelijke rechtszaken. Bent u klaar om uw recht te halen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Laat ons u helpen om de ondersteuning en uitkering te krijgen die u verdient. Bij Bezwaarmakenuwv.nl staan wij voor u klaar met deskundig UWV juridisch advies en bijstand tegen het UWV.

Ontmoet onze advocaten UWV juridisch advies

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat UWV juridisch advies

Ik ben inmiddels ruim 40 jaar actief als advocaat bezwaar UWV. Mijn specialisme is sociaal zekerheidsrecht en ik help mensen waarbij de uitkering is stopgezet of niet toegekend. Instanties zoals het UWV maken vaak fouten in de beoordeling met verstrekkende gevolgen voor de cliënt. Als advocaat zorg ik voor een sterk juridisch bezwaarschrift om te zorgen dat de uitkering alsnog wordt toegekend.

Specialisme: Bezwaarzaken UWV
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat UWV juridisch advies

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen Advocaat UWV juridisch advies

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zo’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

UWV juridisch advies ervaringen van onze cliënten

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Echt een aanrader”

Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

De hele benadering en afhandeling van mijn zaak betreffende het bezwaar tegen het UWV heb ik als nauwkeurig en professioneel ervaren. Daarnaast vond ik dat er betrokkenheid en aandacht was voor mijn verhaal. Verder was u tijdens de hele periode ook goed benaderbaar, telefonisch of per mail, wanneer er bij mij vragen rezen of door mij om advies werd gevraagd. Deze benaderbaarheid vond ik prettig, maar vind dat ook belangrijk. Tussendoor heeft u mij over elke nieuwe ontwikkeling tijdig op de hoogte gebracht. Tot slot heeft u zeer nauwkeurig de eindafrekening gepresenteerd, zodat ik precies kon nagaan waar en wanneer u tijd heeft gestoken in mijn zaak. Kortom, keurig netjes en positieve ervaring.

Paul Schoemaker

“Heel erg dankbaar”

Zonder uw hulp had ik misschien mijn recht op IVA uitkering niet gekregen. Via google heb ik de beste advocaat van Nederland gevonden. Zo kwam ik bij u terecht. Alleen een paar gesprekken gevoerd en mails gestuurd naar elkaar. U had mijn probleem op kaart gebracht. De zege van u is heel groot. Ik wil dat iedereen die uw website bezoekt mijn ervaring leest wat u heeft bereikt betreft mijn zaak bij het UWV. Zonder uw hulp en advies moest ik misschien met mijn beperkingen over 2 jaar werken en waarschijnlijk de helft van mijn uitkering ontvangen. Ik hoop als er mensen zijn met dezelfde problemen betreft UWV dat ze bij u terecht komen voor een goede ervaren advocaat. En dan zien ze dan hoe goed u ze gaat helpen. Ik zal zowiezo u aan mijn omgeving doorgeven als ze een goede deskundige advocaat als ze u nodig hebben.

Yaser Akin

Schakel nu een advocaat in m.b.t. UWV juridsch advies 

Vul in en een advocaat bezwaar UWV afgewezen neemt contact met u op.

Stuur onze advocaten een WhatsApp bericht.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.