Advocaat tegen UWV den Haag nodig?

Heeft het UWV den Haag uw uitkering afgewezen of stopgezet? Onze UWV Den Haag advocaten kunnen u helpen te krijgen waar u recht op heeft. Wij herstellen WW, WIA/WAO en WAjong uitkeringen. Neem direct contact met ons op voor gratis advies. Wij maken bezwaar tegen het UWV!

Advocaat UWV den Haag bezwaar UWV

Bel mr. (Ben) Beelaard voor gratis advies

U kunt kosteloos contact opnemen met een gespecialiseerde advocaat UWV Den Haag. Het eerste intake-/adviesgesprek is GRATIS. Bel dus direct om uw zaak voor te leggen. U heeft, na ontvangst van de brief, slechts 6 weken om een bezwaar door een advocaat op te laten stellen.

N

Ervaren advocaten met +40 jaar ervaring

N

Pro Deo & gratis rechtshulp mogelijk 

N

Meer dan 1.000 zaken gevoerd tegen het UWV in Den Haag en Nederland

N

Gratis intake-/adviesgesprek in Den Haag of telefonisch

De advocaten gespecialiseerd in UWV den Haag bezwaarzaken

 U heeft vanuit het UWV in Den Haag een brief ontvangen en u heeft een advocaat nodig om hiertegen bezwaar te maken? Onze advocaten zijn zeer ervaren en zijn gevestigd in Den Haag/Scheveningen. De advocaten zijn gespecialiseerd in bezwaren tegen het UWV. De heer Ben Beelaard heeft zelfs al meer dan 40 jaar ervaring hierin. Onze advocaten UWV Den haag weten precies waar het UWV fouten maakt en geven u de grootste kans op herstel van uw uitkering. Wacht dus niet langer en neem gratis contact met ons op.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Advocaat Martijn Hoekman in bezwaar wia zaken

Al meer dan 40 jaar ben ik werkzaam als advocaat UWV in Den Haag. Dagelijks maak ik bezwaar tegen het UWV om mensen te helpen om te ontvangen waar de gedupeerde recht op heeft. Het UWV in Den Haag maakt regelmatig verkeerde beslissingen. Als advocaat tegen het UWV in Den Haag zorg ik ervoor dat de uitkering alsnog wordt toegekend.

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat UWV Den Haag

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat UWV den haag

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Direct hulp nodig tegen UWV Den Haag?

Het is schrikken als de beschikking op de mat valt van het UWV, met daarin bericht over het niet toekennen of stoppen van uw uitkering. Dit heeft vaak verstrekkende gevolgen voor uw privé situatie. U heeft dan ook nog maar 6 weken de tijd om dit ongedaan te laten maken. Het belangrijkste om te doen is het inschakelen van een gespecialiseerde UWV Den Haag advocaat. Deze weet precies wat uw kansen zijn en waar het UWV fouten maakt. Zo heeft u de grootste kans op herstel en toekenning van uw uitkering.

Waarom een advocaat in de hand nemen belangrijk is.

 

Door meer dan 40 jaar ervaring weten onze advocaten precies welke juridische procedures het UWV Den Haag dient te volgen in de beoordeling. Welk stappen moeten genomen worden in dit proces? Zijn deze stappen juist gevolgd? Wat zijn de rechten van u als clïent richting het UWV? Wat zijn de plichten van het UWV? Een advocaat is hierdoor in staat een juridisch bezwaar op te stellen wat u de grootste kans geeft op toekeninng van uw WW, WIA, WAO, WAjong of ziektewetuitkering.

Kosten advocaat inschakelen tegen UWV Den Haag

 

Indien u bezwaar wilt laten maken door een advocaat, tegen het UWV Den Haag, dan vallen in de meeste gevallen de kosten mee. Met een rechtsbijstandverzekering is dit vaak kosteloos, of u nu wint of verliest. Wanneer u recht heeft op Pro Deo/Toevoeging betaalt u alleen een eigen bijdrage. Geen recht op Pro Deo of rechtsbijstand? Wint u de zaak, dan vergoedt het UWV Den Haag een deel van de kosten. Wilt u weten of er kosten verbonden zijn aan uw bezwaar en welke kosten dit zijn? Neem dan kosteloos contact op zodat wij uw uw zaak kunnen beoordelen.

Ervaringen van andere mensen

“Snelle toekenning”

Door snelle actie en een krachtig bezwaar hebben de advocaten ervoor gezorgd dat het UWV den Haag toch mijn uitkering heeft toegekend. Zo krijg ik toch waar ik recht op heb.

Mohammed Tahir

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Toch nog gekregen”

Het UWV den Haag heeft mij verkeerd beoordeeld waardoor de uitkering is stopgezet. Gelukkig heeft deskundige hulp van een advocaat van bezwaarmakenuwv.nl ervoor gezorgd dat deze fout is hersteld en de uitkering niet is stopgezet. Enorm dankbaar.”

S. Veling

Laat onze advocaten bewaar maken tegen UWV Den Haag

Vul in en wij nemen contact met u op

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een advocaat UWV Den Haag

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor