Advocaat UWV

Heeft u een advocaat nodig tegen het UWV om bezwaar te maken? Schakel dan een advocaat UWV in. Wij hebben verschillende gespecialiseerde advocaten. Zij hebben meer dan 1.000 zaken gevoerd tegen het UWV en geven u de grootste kans op toekenning van uw uitkering. U kunt bij ons terecht voor WW, WAO, WAjong en WIA uitkeringen.

Kosteloze intake, bel nu voor advies.

Wilt u een advocaat UWV inschakelen? Het eerste intakegesprek is kosteloos. Bel ons direct voor hulp of vragen

N

UWV advocaten met zeer veel ervaring (+40 jaar)

N

Kosteloze rechtshulp mogelijk

N

Onze UWV advocaten hebben meer dan 1.000 bezwaren gevoerd tegen het UWV.

N

Kosteloos intake-/adviesgesprek

Advocaat UWV nodig? Dit zijn onze specialisten.

U ontvangt vanuit het UWV een brief wanneer uw uitkering niet is toegekend of stopgezet. U heeft dan slechts zes weken de tijd om bezwaar te maken om alsnog uw uitkering te krijgen. Het is daarom belangrijk dit zo spoedig mogelijk te laten doen door een advocaat UWV. Neem contact met ons op voor een kosteloze intake.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Edwin Breetveld advocaat bezwaar wia

Als advocaat UWV, werk ik voor mijn cliënten en stel ik bezwaren op tegen het UWV. Het UWV maakt fouten in de procedures en u kunt daar de dupe van worden. Als advocaat weet ik wat de rechten zijn van mijn cliënten. Mijn jarenlange ervaring als advocaat UWV, zorgt ervoor dat mijn cliënten een veel grotere kans hebben om te krijgen waar zij recht op hebben.”

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat UWV

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat UWV

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Onze advocaat UWV met de meeste ervaring. Ben Beelaard

Ben Beelaard is onze UWV advocaat met de meeste ervaring. Al meer dan 40 jaar voert hij bezwaar tegen het UWV. Lees meer.

Direct hulp nodig?

De brief van het UWV met de mededeling dat u uw uitkering niet krijgt of kwijtraakt, valt vaak als een verrassinng op de mat. Dit zorgt in veel huishuidens voor grote problemen, want er valt een inkomstenbron weg. Daarom is het aan te raden om na ontvangst van de brief direct een advocaat UWV in te schakelen. Wij staan voor u klaar met gespecialiseerde advocaten om te krijgen waar u recht op heeft. Bel direct!

De noodzaak van een advocaat UWV.

 

Door het inschakelen van een advocaat, gespecialiseerd in bezwaar UWV, zijn uw kansen veel groter dan zonder. Een ervaren advocaat weet namelijk welke rechten u heeft. Daarnaast weet deze hoe de beoordelingsprocedures werken bij het UWV en waar vaak fouten worden gemaakt. Met een juridisch opgesteld bezwaar heeft u dus meer kans op uw uitkering en dus uw inkomen. U dient binnen 6 weken na ontvangst van de brief actie te ondernemen. Doe dit altijd met een advocaat van Bezwaarmakenuwv.nl. Onze advocaten hebben namelijk meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 1.000 zaken gevoerd. Lees de ervaringen van cliënten. Meer weten over bezwaar UWV? Klik dan hier.

Zijn er kosten verbonden aan een advocaat UWV? In veel gevallen niet.

 

Onze advocaten kunnen in veel gevallen kosteloos uw bezwaar regelen. Dit kan gefinancierde rechtshulp zijn of Pro Deo. Dit hangt van een aantal criteria af. Wilt u weten wat de kosten zijn in uw situatie. Neem dan kosteloos contact met ons op, zodat wij uw zaak kunnen beoordelen en aan kunnen geven of er kosten verbonden zijn aan het bezwaar.

Resultaten bij onze cliënten

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Neem nu contact op en leg uw zaak gratis voor!

Vul in en een advocaat UWV neemt contact op.

Leg uw vraag via WhatsApp voor.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.