Bezwaar bijstandsuitkering laten maken?

Heeft u problemen met uw bijstandsuitkering of bijzondere bijstand? Laat een advocaat (kosteloos) bezwaar voor u maken. Wij kunnen u helpen bij de volgende problemen:

Afwijzing, beëindiging of het stopzetten van uw bijstandsuitkering
Terugvordering van uw uitkering
Een opgelegde boete of maatregel
Inhouding vakantiegeld of inhouding op uw bijstandsuitkering
Opleggen arbeidsverplichtingen
Geconstateerde gezamenlijke huishouding

Leg uw bezwaar bijstandsuitkering nu gratis aan ons voor. Zo kunnen wij kijken hoe we u kunnen helpen.

Stuur een bericht via het contactformulier

N

Advocaten bezwaar bijstandsuitkering met veel ervaring (+40 jaar inmiddels)

N

Pro Deo en gefinancierde bezwaarzaken mogelijk bij problemen met uw bijstandsuitkering

N

Onze bezwaar bijstandsuitkering advocaten hebben meer dan 1.000 bezwaren gevoerd.

N

Kosteloos intake-/adviesgesprek

Waarom een advocaat inschakelen voor een bezwaar bijstandsuitkering?

Cliënten komen bij ons omdat zij niet weten hoe ze bezwaar moeten aanteken tegen instanties omtrent bijstandsuitkeringen. Er zijn veel mensen die via de gemeente of sociale dienst tegen problemen aanlopen zoals beëindiging, afwijzingen, of (straf)korting van hun bijstandsuitkering. Vaak is dit onterecht en zijn er bijvoorbeeld fouten gemaakt in het beoordelingsproces. Onze advocaten weten hoe gemeenten werken, welke procedures zij moeten volgen volgens de wet en waar zij fouten maken. Onze advocaten kunnen ervoor zorgen dat u alsnog uw volledige uitkering krijgt door een sterk juridisch bezwaar te formuleren, waarom u als cliënt moet krijgen waar u recht op heeft.

Wat zijn de kosten van een bezwaar bijstandsuitkering?

Wij helpen ieder type cliënt, ongeacht uw inkomen of financiële situatie. Indien u zich in een minimale financiële situatie bevindt, dan worden er geen, of bijna geen, kosten in rekening gebracht. Mensen met een minimaal inkomen komen namelijk in aanmerking voor Pro Deo rechtshulp m.b.t. een bewaar bijstandsuitkering. Daarnaast worden de (meeste) kosten vergoed indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft. Wilt u meer weten over de kosten en wat op u van toepassing is. Neem dan kosteloos contact op. 

Met spoed bezwaar bijstandsuitkering starten?

Indien uw problemen heeft met uw bijstand, heeft dit vaak enorme financiële gevolgen. Uw enige inkomen valt weg. Dit geeft veel stress en is een zeer onwenselijke situatie. Na ontvangst van de beslissing omtrent uw bijstand heeft u slechts 6 weken de tijd om eenmalig bezwaar in te laten dienen. Onze advocaten kunnen u snel helpen en uw problemen proberen te herstellen via een bezwaarprocedure. Wacht daarom ook niet te lang en neem direct contact met ons op.

Ontmoet de bezwaar bijstandsuitkering advocaten

Het formuleren van bezwaren tegen instanties zoals de gemeente/sociale dienst is voor onze advocaten dagelijkse kost. Al meer dan 40 jaar helpen wij cliënten met het bezwaar. Al meer dan 1.000 bezwaarzaken hebben onze advocaten gevoerd. Daarom is het bezwaar omtrent uw bijstandsuitkering bij ons in de allerbeste handen.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat Bezwaar bijstandsuitkering

Als advocaat bijstand- en UWV-uitkeringen help ik vaak mensen die onterecht geen uitkering krijgen. Dit is schrijnend, aangezien het vaak om erg kwetsbare mensen gaat. Een stabiel inkomen is dan erg belangrijk, maar de gemeente/sociale dienst voert regelmatig een verkeerde beoordeling uit. Mijn jarenlange ervaring en expertise zet ik graag in om deze mensen te helpen.”

Specialisme: Bezwaar bijstandsuitkering & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat Bezwaar bijstandsuitkering

“De organisatie die de bijstandsuitkering uitvoert wordt vaak als log en traag aangemerkt door mensen. De bijstandsuitkering is echter voor mensen enorm belangrijk. De organisatie maakt daarbij ook nog wel eens fouten. Financiële problemen ontstaan dan snel. Ik wil mensen helpen zodat ze krijgen waar ze recht op hebben.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen Advocaat Bezwaar bijstandsuitkering

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zo’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Wist u dat wij meer doen dan enkel bezwaar m.b.t. de bijstandsuitkering?

Naast bijstandsuitkeringen helpen wij ook mensen met bezwaar tegen het UWV m.b.t. WIA uitkeringen, WW uitkeringen, & Wajong uitkeringen

Resultaten bij onze cliënten

“Bijstand alsnog gekregen”

De gemeente had mijn financiële situatie verkeerd ingeschat en daarom mijn uitkering afgewezen. Dankzij jullie hulp toch mijn bijstand. Dit heeft mij echt geholpen.

Mevr. Wolters

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Neem nu contact op en leg uw zaak gratis voor!

Vul in en een bezwaar bijstandsuitkering advocaat neemt contact op.

Leg uw vraag via WhatsApp voor.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.