Bezwaar Ziektewet aantekenen?

Met één van onze advocaten staat u een stuk sterker.

Onze bezwaar Ziektewet advocaten helpen al ruim 40 jaar cliënten die problemen hebben met hun ziektewetuitkering. Kiest u voor een advocaat van bezwaarmakenuwv.nl? Dan heeft u de grootste kans op uw uitkering. Neem nu contact op voor een gratis kennismakings- en adviesgesprek.

Het eerste advies is kosteloos omtrent het bezwaar van uw ziektewetuitkering.

N

Bezwaar Ziektewet advocaten met ervaring (+40 jaar)

N

Pro Deo en gefinancierde bezwaren mogelijk

N

Inmiddels hebben onze advocaten meer dan 1000 bezwaarzaken gevoerd m.b.t. de ziektewetuitkering.

N

Kosteloos intake-/adviesgesprek

De beste bezwaar Ziektewet advocaten vindt u bij bezwaarmakenuwv.nl.

 Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht en weten exact hoe het UWV dient te werken, wat uw rechten zijn en waar het UWV fouten maakt in de beoordeling. In de afgelopen 40 jaar hebben onze advocaten zeer veel ervaring opgedaan en zijn daarom in staat u te helpen bij het krijgen van uw uitkering. In veel gevallen is de hulp voor u, nagenoeg, kosteloos. Tijdens het gratis intake- en adviesgesprek zal een advocaat ook de mogelijke kosten met u doornemen. 

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat bezwaar ziektewet

Als advocaat Ziektewet en UWV uitkeringen help ik vaak cliënten die onterecht geen uitkering krijgen. Dit is schrijnend, aangezien het vaak om kwetsbare mensen gaat. Een stabiel inkomen is dan erg belangrijk, maar het UWV voert regelmatig een verkeerde beoordeling uit. Mijn jarenlange ervaring en expertise zet ik graag in om deze mensen te helpen.”

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat bezwaar ziektewet

“De organisatie die de ziektewetuitkering uitvoert wordt vaak als log en traag aangemerkt door mensen. De ziektewetuitkering is echter voor mensen enorm belangrijk. De organisatie maakt daarbij ook nog wel eens fouten. Financiële problemen ontstaan dan snel. Ik wil mensen helpen zodat ze krijgen waar ze recht op hebben.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat bezwaar ziektewet

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zo’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Met spoed bezwaar Ziektewet laten voeren?

Wij begrijpen dat het voor u als een schok komt wanneer uw ziektewetuitkering wordt afgewezen of stopgezet. Uw inkomen valt weg, met alle gevolgen die daarbij komen kijken. Na ontvangst van de brief, gaat er een bezwaarperiode in van 6 weken (na dagtekening van de brief). Maar soms is deze termijn slechts 2 weken (in zuivere arbeidsongeschiktheidszaken). Hierin heeft u eenmalig de gelegenheid om bezwaar te laten maken m.b.t. uw ziektewetuitkering. Wij zijn er om u te helpen! Voor een zo goed mogelijk resultaat adviseren wij u om z.s.m. contact met ons op te nemen, zodra u de brief over uw uitkering heeft ontvangen.

Waarom zou ik een advocaat inschakelen voor een bezwaar Ziektewet?

Het is zeer verstandig om een advocaat in te schakelen als u bezwaar wilt maken tegen een beslissing van het UWV omtrent uw ziektewetuitkering om een aantal redenen:

  1. Een advocaat heeft juridische kennis van de wet en kan uw bezwaar daarom beter formuleren en voorzien van argumenten die het meest kans van slagen hebben.
  2. Een advocaat kan u helpen bij het verzamelen van bewijsmateriaal om uw standpunt te onderbouwen.
  3. Een advocaat kan u bijstaan tijdens de bezwaarprocedure en eventuele vervolgprocedures, zoals een beroepsprocedure of een procedure bij de rechter.
  4. Een advocaat zorgt ervoor dat uw belangen goed worden behartigd en dat u gedurende het proces, van bezwaar m.b.t. uw ziektewetuitkering, veel minder stress ervaart over bijvoorbeeld uw toekomst.
  5. Onze advocaten weten waar er door het UWV fouten worden gemaakt in Ziektewet beoordelingen en waar er dus kansen voor u liggen.

Wat kost het om een advocaat in te schakelen om bezwaar Ziektewet te laten maken?

Er zijn een aantal scenario’s omtrent kosten indien u besluit om een advocaat in te schakelen om voor u een bezwaarprocedure te voeren.

  1. U wint de zaak van het UWV, dan betaalt het UWV een groot deel van kosten.
  2. U heeft een rechtsbijstandverzekering afgesloten in het verleden. Dan worden nagenoeg alle kosten vergoed door uw verzekeraar, of u nu wint of verliest.
  3. Indien u geen verzekering heeft en u verliest het bezwaar omtrent uw ziektewetuitkering, dan worden de gemaakte uren van onze advocaten in rekening gebracht.
  4. Gefinancierde rechtshulp of Pro Deo. Dit is afhankelijk van uw inkomen en vermogen om de kosten zelf te betalen. Een advocaat kan voor u beoordelen of u hiervoor in aanmerking komt.

Tijdens het gratis intakegesprek over de bezwaarprocedure, neemt een advocaat de mogelijke kosten vooraf met u door, zodat u weet waar u aan toe bent.

Resultaten bij onze cliënten

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Uitstekend advies en snelle afhandeling”

Mijn WIA uitkering was ten onterechte gekort na een beslissing op bezwaar door het UWV. Mr.Ben Beelaard en zijn team zorgen voor een duidelijk advies en snelle administratieve afhandeling van de juridische procedure. Met als gevolg een gewijzigde beslissing van het UWV ten voordele van ondergetekende. Chapeau voor u en de uwen en nog veel succes in de toekomst.

Dirk Erkelens

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Neem nu contact op en leg uw zaak gratis voor!

Vul in en een Ziektewet advocaat neemt contact op.

Leg uw vraag via WhatsApp voor.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.