Bezwaarschrift UWV WIA voorbeeld nodig?

Uw WIA uitkering is niet toegekend of zelfs stopgezet, dat is zeer vervelend. U heeft nu de mogelijkheid om binnen 6 weken een bezwaar in te dienen. Download hier gratis het bezwaarschrift UWV WIA voorbeeld.

Krijg uw WIA uitkering m.b.v. een advocaat

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een bezwaar aan te laten tekenen door een gespecialiseerde WIA advocaat. Een bezwaarschrift UWV WIA, dat is opgesteld door een advocaat, geeft u een grotere kans op toekenning of herstel van uw uitkering. Onze advocaten weten namelijk precies wat de regels zijn en waar het UWV vaak fouten maakt in de beoordeling. U heeft slechts eenmaal de kans om bezwaar te maken, en het is daarom belangrijk dat dit grondig gebeurt.

Download hier gratis het bezwaarschrift UWV WIA voorbeeld

Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct het bezwaarschrift UWV WIA voorbeeld.

Belangrijk om te weten:

  • Dit is een voorbeeldbrief welke door u aangepast dient te worden aansluitend op uw situatie.
  • Heeft u al een beslissing ontvangen van het UWV? Dan dient u binnen 6 weken na ontvangst bezwaar te maken. Hierna is de termijn verlopen.
  • Verstuur de brief aangetekend en daarnaast per gewone post. Maak ook een kopie voor uzelf.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor uw brief
  • Heeft u hulp nodig of wilt u een bezwaarschrift laten opstellen door een advocaat? Neem dan kosteloos contact met ons op via 070 363 1961

Bezwaar UWV WIA met behulp van een advocaat

 

Wij adviseren altijd om een bewaarschrift WIA op te laten stellen door een advocaat. Het is een logische gedachte om in eerste instantie zelf bezwaar aan te tekenen. Maar weet u bijvoorbeeld hoe het beoordelingsproces werkt binnen het UWV? Of wat de rechten en plichten zijn van u en het UWV? En tot slot, weet u waar regelmatig fouten worden gemaakt in de beoordeling door het UWV? Onze gespecialiseerde WIA advocaten weten dit. Al meer dan 40 jaar staan wij cliënten bij, waarbij uitkeringen zijn stopgezet of niet zijn toegekend. Onze uitgebreide kennis en ervaring, gecombineerd met een grondige en persoonlijke aanpak, zorgen ervoor dat u met een advocaat van bezwaarmakenuwv.nl de grootste kans heeft op het krijgen van uw uitkering.

Bezwaarschrift UWV WIA kosten

 

Het voorbeeld bezwaarschrift UWV WIA is voor u uiteraard gratis te downloaden en te gebruiken om bezwaar aan te tekenen. Maar wist u dat het inschakelen van een advocaat in veel gevallen ook (nagenoeg) gratis is? Indien u bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering heeft, vergoedt zij de meeste kosten. Daarnaast is er een mogelijkheid tot Pro Deo hulp vanuit de overheid. Meer weten of en welke kosten er in uw situatie van toepassing zijn? Neem dan contact op.

Leg uw zaak gratis voor aan een WIA advocaat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

Stuur uw vraag via WhatsApp

 

 

+31620408276

Bel direct