Met een WIA Advocaat staat u sterker!

Gespecialiseerde WIA advocaten zijn in staat om uw uitkering via het UWV alsnog toegekend te krijgen, nadat u de beschikking heeft ontvangen. Laat een WIA advocaat bezwaar voor u maken tegen het UWV. Een WIA advocaat weet welke fouten het UWV maakt en wat uw rechten zijn. De advocaten van Bezwaar Maken UWV hebben meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos.

Leg uw zaak nu voor aan één van de advocaten gespecialiseerd in de WIA uitkering. Wacht niet te lang. U heeft maar 6 weken de tijd.

N

WIA advocaten met zeer veel ervaring (+40 jaar)

N

Pro Deo mogelijk

N

U krijgt een ervaren WIA advocaat om uw bezwaar te regelen

N

Eerste (intake) gesprek is altijd kosteloos

WIA advocaat nodig voor uw uitkering? Dit zijn onze specialisten.

U krijgt maar één kans voor een bezwaar m.b.t. tot uw WIA uitkering. Dit dient te gebeuren binnen 6 weken na ontvangst van de beschikkingsbrief. Zorg voor een zo sterk mogelijk bezwaar, dit geeft u de grootste kans op herstel van uw uitkering. Met één van onze advocaten heeft u die kans. Leg uw zaak gratis voor aan één van onze gespecialiseerde advocaten.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Edwin Breetveld advocaat bezwaar wia

“De WIA uitkering is voor mensen vaak enorm belangrijk om rond te komen. Als dan de uitkering (onterecht) niet wordt toegekend of wordt stopgezet, dan heeft dit vaak een enorme impact. Als WIA advocaat is het mijn doel deze mensen te helpen.”

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel

“Organisaties als het UWV worden vaak als log en traag gezien. Deze organisaties maken daarbij helaas ook wel eens fouten. Financiële problemen kunnen dan eenvoudig ontstaan, met kwalijke gevolgen. Mensen helpen bij het krijgen waar ze recht op hebben en zorgen dat zij gehoord worden, is iets waar ik mij graag voor inzet.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen WIA advocaat

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

WIA advocaat met meer dan 40 jaar ervaring, Ben Beelaard.

Het Bezwaar UWV team wordt aangestuurd door Ben Beelaard. Ben heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in WIA bezwaarzaken tegen het UWV. Lees meer.

Met spoed een WIA advocaat inschakelen?

Ons advies is om direct contact op te nemen zodra u de brief (beschikking) van het UWV heeft ontvangen. Hierin staat het besluit van het UWV omtrent uw WIA uitkering. Is uw uitkering niet toegekend of stopgezet, leg uw zaak dan direct kosteloos aan ons voor. Onze WIA advocaten kunnen vervolgens direct voor u aan de slag. Ons team van specialisten staat dagelijks voor u klaar. Bel, app of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij kunnen u helpen!

De kracht van een WIA advocaat

 

Een WIA advocaat helpt mensen om hun uitkering te krijgen. Dit wordt gedaan door het opstellen van een sterk juridisch bezwaar. Hier wordt gekeken naar het beoordelingsproces, welke fouten hierin mogelijk zijn gemaakt en wat de situatie is van de cliënt. Daarnaast kijkt een advocaat naar de rechten van haar cliënt i.c.m. de plichten van het UWV. Hiermee is de advocaat in staat een bezwaar te formuleren, wat de cliënt een zo groot mogelijke kans geeft op herstel en toekenning van de uitkering. De kracht van de WIA advocaten van Bezwaarmakenuwv.nl is de ervaring. Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring met bezwaarzaken tegen het UWV.

Wat zijn de kosten bij het inschakelen van een WIA advocaat? En kan het ook kosteloos?

 

Een WIA advocaat inschakelen kan in veel gevallen (nagenoeg) kosteloos. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Pro Deo of gefinancierde rechtsbijstand. Dit hangt af van verschillende zaken. Een WIA advocaat kan u informeren en adviseren. Leg uw zaak voor, zodat wij uw zaak kunnen beoordelen. Tevens kunnen wij dan aangeven of en welke kosten verbonden zijn aan een WIA bezwaar via één van onze advocaten. 

Wat zeggen cliënten over onze WIA advocaten

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Eindelijk rust”

Mijn dank is groot dat u dhr beelaard mijn zaak heeft behartigd. Als leek had ik nooit iets in kunnen brengen tegen de gevestigde orde van het UWV. Ik heb COPD met slechts 30% long inhoud maar kom volgens het UWV nog gerust 20 uur werken per week. Nu heb ik eindelijk rust en kan ik aan mezelf werken. Mijn dank is groot

A. Smeerdijk

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Neem nu contact op en leg uw zaak gratis voor!

Vul in en een WIA advocaat neemt contact op.

Leg uw vraag via WhatsApp voor.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.