Bezwaarschrift UWV ziektewet voorbeeld nodig?

Wij zijn gespecialiseerd in UWV bezwaarzaken en u kunt op deze pagina gratis een voorbeeld bezwaarschrift UWV downloaden.

Heeft u een brief ontvangen van het UWV omtrent uw ziektewet uitkering? Vaak is uw uitkering afgewezen of zelfs stopgezet. Dit is voor u enorm vervelend en dit kan grote gevolgen hebben voor uw inkomen en persoonlijke situatie. Bent u het niet eens met de beslissing, dan heeft u altijd de mogelijkheid om een bezwaar aan te tekenen. Maak hier dan ook gebruik van. Op deze site kunt u kosteloos een Bezwaarschrift UWV ziektewet voorbeeld downloaden. Deze kunt u gebruiken inzake een bezwaar omtrent uw WAO, WaJong, WIA of WW.

Waar u op moet letten bij het opstellen van een bezwaarschrift UWV ziektewet?

U bent van plan zelf een bezwaarschrift te formuleren richting het UWV. Belangrijk om te weten hierbij is dat u slechts 6 weken de tijd heeft, na dagtekening van de brief, om bezwaar aan (te laten) tekenen. Let op: in zaken waarbij een zuiver medisch geschil speelt, is de termijn 2 weken. Zorg ervoor dat u in ieder geval op tijd bent. Daarnaast heeft u slechts éénmalig de gelegenheid om bezwaar aan te tekenen en dus een eenmalige kans op het krijgen van uw uitkering of niet. Het is daarom zeer belangrijk dat het bezwaarschrift sterk en overtuigend. Let in ieder geval op de volgende punten:

Download het gratis voorbeeld van bezwaarmakenuwv.nl hier.
Controleer hoeveel tijd u nog heeft.
Zorg dat er een kopie van de beschikking van het UWV is toegevoegd als bijlage.
Vermeld op de brief uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en BSN nummer.
Formuleer waarom u van mening bent dat het UWV een verkeerde beslissing heeft gemaakt.

Wilt u toch liever het zekere voor het onzekere, schakel dan een advocaat in. Met een advocaat is uw kans op uw uitkering namelijk een stuk groter. Lees hier waarom.

Bezwaarschrift UWV ziektewet voorbeeld downloaden

Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct het bezwaarschrift UWV ziektewet voorbeeld.

Belangrijk om te weten:

  • Lees het stukje, waar op te letten op deze pagina. Link.
  • Dit is een voorbeeldbrief welke door u aangepast dient te worden aansluitend op uw situatie.
  • Heeft u al een brief ontvangen van het UWV? Dan dient u binnen 6 weken na ontvangst bezwaar te maken. Hierna is de termijn verlopen. Let op: in zaken waarbij een zuiver medisch geschil speelt, is de termijn twee weken.
  • Verstuur de brief aangetekend en daarnaast per gewone post. Maak ook een kopie voor uzelf
  • U bent zelf verantwoordelijk voor uw brief
  • Heeft u hulp nodig of wilt u een bezwaarschrift laten opstellen door een advocaat? Neem dan kosteloos contact met ons op via 070 363 1961

Waarom een advocaat in de hand nemen voor uw uitkering verstandig is?

 

Bij bezwaarzakenuwv.nl zijn gespecialiseerde sociaal zekerheidsrechtadvocaten in dienst, die zich dagelijks bezighouden met bezwaarzaken tegen bedrijven zoals het UWV. Inmiddels hebben zij meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV. Onze advocaten zijn als geen ander in staat het best mogelijk bezwaar op te stellen. Wij weten namelijk:

Wat uw rechten zijn omtrent een ziektewet uitkering en de beoordeling.
Wat de plichten zijn van het UWV en haar verzekeringsartsen.
Hoe het interne beoordelingsproces werkt bij het UWV.
Waar er fouten worden gemaakt.
Waar uw kansen liggen op uw uitkering.

Hierdoor zijn wij in staat een zeer sterk juridisch bezwaar op te stellen wat de grootste kans geeft op toekenning van uw uitkering.

Kosten bezwaarschrift UWV ziektewet laten maken

 

Kosten worden deels vergoed door de overheid (Pro Deo), uw rechtsbijstand verzekering of zelfs het UWV. Meer weten over de kosten? Vraag het kosteloos aan één van onze advocaten.

Leg uw WW bezwaarzaak GRATIS voor aan een gespecialiseerde advocaat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

Stuur uw vraag via WhatsApp

 

 

+31620408276

Bel direct