Hulp bij bezwaar UWV nodig? Onze advocaten zorgen voor uw uitkering!

U heeft maar eenmalig de kans om bezwaar te maken, schakel daarom altijd een specialist in. Al meer dan 40 jaar voeren wij zeer succesvol bezwaar voor onze cliënten m.b.t. WIA, WW, Wajong, WAO en ziektewetuitkeringen. Door onze hulp, bij bezwaar tegen het UWV, zorgen wij dat onze cliënten krijgen waar zij recht op hebben. De kans op uw uitkering is met een advocaat veel groter en zijn er voor u vaak (nagenoeg) geen kosten van toepassing.

Heeft u de brief al ontvangen vanuit het UWV?

Dan is dit het moment om hulp bij bezwaar UWV in te schakelen. U kunt kosteloos uw zaak aan ons voorleggen. Tijdens dit adviesgesprek kunnen wij u zaak beoordelen en samen met u de mogelijkheden bespreken.

h

Vul ons contactformulier in

N

Advocaten hulp bij bezwaar UWV met meer dan 40 jaar ervaring

N

Gratis & Pro Deo rechtshulp

N

Meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV

N

Gratis intake-/adviesgesprek

Waarom een advocaat bezwaar UWV bezwaar voor u laten maken?

 

  Hulp bij bezwaar UWV, door een ervaren advocaat sociaal zekerheidsrecht, vergroot uw kans op een uitkering enorm.

  U krijgt direct hulp en onze advocaten nemen alles voor u uit handen. Zo zorgt een advocaat ervoor dat het proces, van bezwaar maken tegen het UWV, voor u zo min mogelijk stress oplevert.

  Onze advocaten zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent uitkeringen. Dus welke procedures het UWV dient te volgen, wat de rechten zijn van u als cliënt. Daarbij weten wij waar het UWV regelmatig fouten maakt.

  De kosten voor hulp bij bewaar UWV door een advocaat worden (bijna volledig) vergoed. Dit hangt o.a. af van uw persoonlijke situatie en/of u bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering heeft. Tijdens het gratis adviesgesprek kunnen wij dit voor u beoordelen.

  Al meer dan 40 jaar bieden wij hulp bij bezwaar UWV. Onze advocaten hebben al meer dan 1.000 zaken gevoerd en daarom is uw uitkering bij ons in de allerbeste handen!

Hulp van een advocaat bij bezwaar UWV, wat kost dat?

Indien u hulp nodig heeft van een advocaat zijn er in de meeste situaties geen tot weinig kosten gemoeid die voor uw rekening komen. Zo werken onze advocaten vaak Pro Deo (o.b.v een toevoeging), indien de persoonlijke situatie van de cliënt dit toelaat. Daarnaast worden de kosten vergoed wanneer u een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten. Vanzelfsprekend vergoedt het UWV (grotendeels) de kosten wanneer u de zaak wint, ongeacht uw situatie.

Bent u voornemens hulp bij bezwaar UWV in te schakelen? Wij kunnen beoordelen of en welke kosten er in uw situatie van toepassing zijn. Leg daarom nu gratis uw zaak aan ons voor.

Direct hulp nodig bij bezwaar UWV?

Heeft u de beschikking (brief) van het UWV thuis ontvangen? Dan heeft u, vanaf de dagtekening, nog maar 6 weken de tijd. Het is dan belangrijk om snel contact met ons op te nemen en uw situatie aan ons voor te leggen. Tijdens het adviesgesprek gaan onze advocaten kijken hoe zij u kunnen helpen bij het verkrijgen van uw uitkering. Tevens wordt dan gekeken of en welke kosten er mogelijk van toepassing kunnen zijn. Onze advocaten, gaan na uw akkoord, vervolgens aan de slag met de bezwaarprocedure en het formuleren van het juridisch bezwaar.

Krijg hulp bij bezwaar UWV van één van onze advocaten!

Onze advocaten zijn echte experts op het gebied van bezwaarzaken m.b.t. WIA, WAO, WAJONG, WW en Ziektewet uitkeringen. Kiest u voor één van onze specialisten dan kiest u voor zekerheid. U bent verzekerd van de best mogelijk hulp bij bezwaar UWV. Meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat hulp bij uitkering UWV

Ik ben inmiddels ruim 40 jaar actief als advocaat bezwaar UWV. Mijn specialisme is sociaal zekerheidsrecht en ik help mensen waarbij de uitkering is stopgezet of niet toegekend. Instanties zoals het UWV maken vaak fouten in de beoordeling met verstrekkende gevolgen voor de cliënt. Als advocaat zorg ik voor een sterk juridisch bezwaarschrift om te zorgen dat de uitkering alsnog wordt toegekend.

Specialisme: Bezwaarzaken UWV
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat hulp bij uitkering UWV

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat hulp bij uitkering UWV

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zo’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Ervaringen cliënten

“Deskundige hulp”

“Echt een aanrader”

“Zeer tevreden”

“Heel erg dankbaar”

Schakel nu een advocaat in om bezwaar te maken tegen het UWV.

Vul in en een advocaat bezwaar UWV neemt contact met u op.

Stuur onze advocaten een WhatsApp bericht.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.