Voorbeeld bezwaarschrift UWV

Heeft het UWV besloten over uw uitkering en bent u het er niet mee eens? Download dan hier gratis het voorbeeld bezwaarschrift UWV van bezwaarmakenuwv.nl.

Vergroot uw kans met een advocaat

U kunt ook een gespecialiseerde advocaat een bezwaarschrift laten opstellen. Onze advocaten staan al ruim 40 jaar mensen bij om uitkeringen te herstellen. Met een advocaat vergroot u aanzienlijk uw kansen en het is daarnaast ook kosteloos. Neem gerust contact met ons op en leg uw zaak voor.

Download hier gratis het voorbeeld bezwaarschrift UWV

Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct het voorbeeld bezwaarschrift.

Belangrijk om te weten:

  • Dit is een voorbeeldbrief welke door u aangepast dient te worden aansluitend op uw situatie.
  • Heeft u al een brief ontvangen van het UWV? Dan dient u binnen 6 weken na ontvangst bezwaar te maken. Hierna is de termijn verlopen.
  • Verstuur de brief aangetekend en daarnaast per gewone post. Maak ook een kopie voor uzelf
  • U bent zelf verantwoordelijk voor uw brief
  • Heeft u hulp nodig of wilt u een bezwaarschrift laten opstellen door een advocaat? Neem dan kosteloos contact met ons op via 070 363 1961

Waarom een advocaat in de hand nemen voor uw bezwaarschrift?

 

Om een zo groot mogelijke kans te hebben op herstel van uw uitkering is het belangrijk om een expert uw bezwaarschrift te laten behandelen. Helaas worden mensen regelmatig gedupeerd door instanties aan de hand van foutieve beoordelingen, met ernstige gevolgen zoals verlies van een uitkering en inkomen. Gespecialiseerde advocaten weten precies wat wel en niet mag en hoe een goed juridische bezwaar is opgebouwd. Daarnaast weet een advocaat hoe een beoordeling uitgevoerd dient te worden volgens de wet en hoe deze getoetst kan worden. De advocaten van bezwaarmakenuwv.nl hebben meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV en helpen mensen om te krijgen waar zij recht op hebben. In de meeste gevallen is deze rechtshulp via een advocaat zelfs kosteloos. Informeer naar de mogelijkheden in uw situatie!

Kosten bezwaarschrift laten maken

 

Kosten worden vergoed door de overheid (Pro Deo), uw rechtsbijstand verzekering of zelfs het UWV. Meer weten over de kosten? Vraag het kosteloos aan één van onze advocaten.

Leg uw zaak voor aan een advocaat

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

Stuur uw vraag via WhatsApp

 

 

+31620408276

Bel direct