Is uw Wajong uitkering geweigerd? Schakel direct een Wajong advocaat in!

Wacht hiermee niet te lang en maak direct een gratis afspraak voor een adviesgesprek met één van onze Wajong advocaten. Na ontvangst van de brief van het UWV omtrent uw Wajong uitkering, heeft u slechts 6 weken de tijd om een sterk bezwaar te laten maken. Dit is namelijk de enige kans om alsnog de Wajong uitkering toegekend te krijgen. Onze advocaten weten wat uw rechten zijn, en ook waar het UWV fouten maakt in de Wajong beoordelingen. Bezwaarmakenuwv.nl helpt Wajong gedupeerden hun uitkering te krijgen. Een team van gespecialiseerde sociaal zekerheidsrecht advocaten hebben inmiddels meer dan duizend bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV. Laat ons ook u helpen.

Gratis Wajong bezwaar adviesgesprek

Onze advocaten kijken graag naar uw zaak om te kijken hoe wij u kunnen helpen. Dit eerste gesprek is uiteraard kosteloos.

N

Wajong advocaten met een ruime ervaring van meer dan 40 jaar.

N

Pro Deo bezwaarprocedure mogelijk m.b.t. Wajong.

N

Krijg hulp van een Wajong advocaat met veel ervaring.

N

Eerste (intake) gesprek is altijd kosteloos

Dit is waarom een Wajong advocaat uw kans op een uitkering vergroot.

Onze advocaten weten welke verkeerde beoordelingen en beslissingen er gemaakt kunnen worden tijdens het Wajong beoordelingsproces. Daarnaast weten wij wat de rechten zijn van jongeren die aanspraak maken op een Wajong uitkering en welke plichten het UWV hierin heeft. Deze kennis, in combinatie met onze uitgebreide ervaring, maakt ons in staat ervoor te zorgen dat de gedupeerde krijgt waar hij of zij recht op heeft. Met een advocaat in de hand heeft u de grootste kans op uw Wajong uitkering. Schakel deze dan ook altijd in. U heeft slechts eenmalig de kans om een bezwaarprocedure te starten.

Een Wajong advocaat voor ieder type Wajong uitkering. 

Voor jonggehandicapten, die binnen de Wajong regeling vallen, heeft een afwijzing van de uitkering een enorme impact. Vaak is dit de enige mogelijkheid op een vorm van inkomen. Om aanspraak op deze uitkering te kunnen maken is het van belang dat de uitkeringsgerechtigde vanaf het 17e levensjaar arbeidsongeschikt is. Daarnaast is het belangrijk dat de arbeidsongeschiktheid in kwestie nog steeds aanwezig is, nadat de persoon 18 jaar is geworden.

Binnen de Wajong uitkering zijn er twee mogelijkheden. Personen kunnen vallen onder de oude Wajong, dan is er sprake van een aanvraag voor 1 januari 2010. In deze gevallen is het vaak zo dat een uitkering is stopgezet door het UWV. Daarnaast is er de nieuwe Wajong en hierbij gaat het dan om uitkeringen die niet zijn toegekend of later zijn stopgezet. Tot slot is er een situatie voor nieuwe arbeidsongeschikten en daarbij geldt dat zij enkel een Wajong uitkering ontvangen wanneer zij nooit meer kunnen werken. Deze situatie is enkel van toepassing voor personen die een Wajong uitkering hebben aangevraagd na 1 januari 2015.

Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bezwaarzaken tegen het UWV met betrekking tot Wajong zaken. In iedere situaties heeft u, met een advocaat van Bezwaarmakenuwv.nl, de grootste kans op toekenning van de uitkering.

Pro Deo en tarieven van een Wajong advocaat

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten of en welke kosten er gemoeid zijn bij het inschakelen van een Wajong advocaat. In de meeste gevallen is het zo dat u nagenoeg geen kosten heeft. De toepasselijkheid van kosten hangt af van een aantal zaken. Heeft u een rechtsbijstandverzekering? En wat is uw persoonlijke financiële situatie? Indien mogelijk, werken onze Wajong advocaten Pro Deo of worden de kosten vergoed door uw rechtsbijstandverzekering. Indien beide situaties niet op u van toepassing kunnen zijn, geldt ons reguliere uurtarief. Indien het uurtarief van toepassing is en u wint het Wajong bezwaar, dan wordt het grootste deel van de kosten vergoed door het UWV.

Onze Wajong specialisten

Binnen onze sectie, sociaal zekerheidsrecht, hebben wij een juridisch team van 3 Wajong advocaten. Zo zijn wij het beste in staat Wajong gerechtigden in Nederland te helpen en ervoor te zorgen dat zij krijgen waar zij recht op hebben. Door onze jarenlange ervaring in UWV en Wajong bezwaarzaken, zijn onze advocaten in staat om een sterk juridisch bezwaar Wajong voor u op te stellen. Hierdoor heeft u, of uw kind, de grootste kans om een Wajong uitkering te krijgen.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard Wajong advocaat

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel Wajong advocaat

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen wajong advocaat

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Wajong advocaat met spoed nodig?

In een bezwaarprocedure met betrekking tot een Wajong uitkering is spoed geboden. Vanaf het moment dat de Wajong gerechtigde de beschikking binnen krijgt van het UWV, met hierin het slechte nieuws dat de uitkering niet wordt toegekend of wordt stopgezet, is er nog maar weinig tijd. Voor het starten en indienen van de bezwaarprocedure heeft u slechts 6 weken de tijd. Heeft u de brief binnen? Neem dan direct contact op met een van onze Wajong advocaten. Zij zullen in een gratis adviesgesprek uw situatie bekijken en met u de mogelijkheden bespreken. Dit is de eerste stap richting het alsnog krijgen van uw uitkering.

Wat zeggen cliënten over onze Wajong advocaten

“Eeuwig dankbaar”

Helaas is de Wajong uitkering van ons zoon afgewezen. In onze ogen was hij al veel meer afgekeurd dan dat het UWV dacht, maar door de inzet van Bezwaarmakenuwv.nl heeft het UWV haar beslissing herzien. Wij zijn jullie eeuwig dankbaar.

P. Velthuis

“Wajong gekregen”

“Alsnog mijn Wajong gekregen, nu kan ik eindelijk verder met mijn leven. Enorm bedankt.”

Matz

“Fouten in de beoordeling”

“In het proces bleek er een paar fouten gemaakt te zijn door de arts van het UWV. Gelukkig heeft onze advocaat dit aangekaart in de bezwaarprocedure. Mijn zoon heeft nu zijn uitkering!”

Abdel T.

Neem nu contact op en leg uw zaak gratis voor!

Vul in en een Wajong advocaat neemt contact op.

Leg uw vraag via WhatsApp voor.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.