WIA bezwaar advocaat inschakelen?

Met juridische bijstand van een WIA bezwaar advocaat is de kans op herstel van uw uitkering vele malen groter dan zonder. Daarbij is de hulp voor u in de meeste gevallen kosteloos. Leg nu gratis uw zaak voor aan één van onze bezwaar WIA advocaten.

N

WIA bezwaar advocaten met meer dan 40 jaar ervaring

N

Pro Deo & gratis rechtshulp mogelijk door onze WIA advocaten

Onze advocaten gespecialiseerd in WIA bezwaar

De beste advocaten staan voor u klaar om bezwaar te maken tegen WIA beslissingen. Een intakegesprek is kosteloos en biedt u de mogelijkheid contact op te nemen en uw zaak voor te leggen zonder dat dit kosten met zich meebrengt.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Edwin Breetveld advocaat bezwaar wia

Meer dan 40 jaar help ik mensen bezwaar te maken tegen een WIA beslissing. Als advocaat weet ik waar het UWV fouten kan maken en binnen welk juridisch kader het UWV moeten opereren. Helaas kom ik vaak tegen dat het UWV een beslissing maakt die niet aansluit bij de werkelijke situatie. Als WIA bezwaar advocaat zorg ik ervoor dat uitkeringen alsnog worden toegekend.”

Specialisme:WIA bezwaarzaken & Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael)Berkel

Michael Berkel WIA bezwaar advocaat

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen WIA bezwaar advocaat

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Direct hulp nodig?

Schakel dan direct een WIA bezwaar advocaat in. Na ontvangst van de brief van het UWV heeft u slechts een paar weken de tijd om bezwaar aan te tekenen anders wordt uw uitkering mogelijk definitief afgewezen.

Waarom een WIA bezwaar advocaat inschakelen?

 

Een WIA uitkering is voor mensen ontzettend belangrijk, het is het basisinkomen. Kwijtraken, of het niet worden toegekend van de WIA uitkering, is dan ook vaak financieel erg zwaar voor de betrokkene. Regelmatig wordt een WIA uitkering door het UWV onterecht niet toegekend of zelfs stopgezet. In het beoordelingsproces zien wij dat er regelmatig fouten worden gemaakt en dit zorgt ervoor dat uitkeringen onterecht worden afgewezen. Daarom is het altijd aan te raden bezwaar te maken tegen de beslissing. Heeft u reeds een beslissing ontvangen m.b.t. uw WIA uitkering? Dan heeft u slechts 6 weken de tijd om bezwaar aan te tekenen tegen deze beslissing. Het is sterk aan te raden om direct contact op te nemen met een WIA advocaat die voor u bezwaar kan maken. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in UWV en WIA bezwaar zaken. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij juridische bezwaren tegen het UWV en met succes. Wij hebben inmiddels meer dan 1.000 cliënten geholpen. De reden om een advocaat in te schakelen is omdat zij weten binnen welk kader het UWV juridisch dient te werken. Daarnaast omdat zij al vele bezwaren en rechtszaken hebben gevoerd en uw situatie het beste kunnen vertegenwoordigen en motiveren. Met een advocaat in de hand heeft u de grootste kans op rechtmatige toekenning van uw uitkering. In de meeste gevallen worden de kosten van een bezwaar vergoed.

Kosten WIA bezwaar met hulp van een advocaat

 

De kosten voor een bezwaar worden in de meeste gevallen vergoed door het de overheid, het UWV of de verzekering. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden. Wilt u weten of er sprake is van kosten in uw situatie? Leg uw zaak dan kosteloos aan ons voor.

WIA bezwaarzaken van cliënten

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Wacht niet langer, maak nu bezwaar tegen de WIA beschikking. Neem kosteloos contact met ons op en leg uw zaak voor.

Laat één van onze bezwaar WIA advocaten contact met u opnemen.

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een WIA bezwaar advocaat

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor