Bezwaar aantekenen UWV? Ontvang uw uitkering met behulp van een advocaat!

Schakel altijd z.s.m. een advocaat in bij het aantekenen van een bezwaar tegen het UWV. Een advocaat zorgt voor een juridisch bezwaarschrift, wat u simpelweg de grootste kans geeft op toekenning of herstel van uw uitkering. Onze advocaten zijn zeer ervaren in het aantekenen van bezwaar tegen het UWV. Zij weten precies binnen welk juridisch kader het UWV dient te werken en wat uw rechten zijn. Wij weten daarnaast welke fouten het UWV maakt en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u alsnog uw uitkering krijgt. Wij komen graag in contact hoe wij u kunnen helpen. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Let op, u heeft slechts 6 weken de tijd om bezwaar aan te tekenen.

Neem daarom dan ook nu kosteloos contact met ons op en leg uw zaak aan ons voor. Onze advocaten verdiepen zich graag in uw zaak en bekijken de mogelijkheden om bezwaar aan te tekenen. Het eerste gesprek is ter kennismaking en is uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Of stuur een bericht via het contactformulier

N

Advocaten met meer dan 40 jaar ervaring in het aantekenen van bezwaren

N

Gefinancierde rechtshulp & Pro Deo is mogelijk bij het laten aantekenen van bezwaar

N

Meer dan 1.000 bezwaarzaken aangetekend tegen het UWV

N

Altijd een gratis intake-/adviesgesprek

Bezwaar aantekenen UWV, schakel altijd een advocaat in!

U heeft zich ziek gemeld of u zit al in de ziektewet. Vervolgens krijgt u een oproep vanuit het UWV voor een beoordeling op basis van arbeidsongeschiktheid. Deze beoordeling heeft als doel voor het UWV om te bepalen of, en in welke mate, u recht heeft op een WIA, WAO, WAJONG, WW of Ziektewet uitkering.

Fouten in beoordelingen

Tijdens de beoordeling door een verzekeringsarts wordt gekeken of u volledig in staat bent om te kunnen werken, dan wel voor een bepaald percentage. Indien door een verzekeringsarts wordt geoordeeld dat u niet in staat bent om te werken, kunt u hiervoor een ziektewetuitkering krijgen. Helaas komt het vaak voor dat persoonlijke situaties, aandoeningen en ziektes verkeerd worden beoordeeld door verzekeringsartsen van het UWV. Dit kan ertoe leiden dat de verzekeringsarts het UWV als advies geeft om de uitkering niet toe te kennen of een bestaande uitkering zelfs te beëindigen. Jaarlijks worden er daarom veel mensen verkeerd beoordeeld met als gevolg dat zij niet (deels of volledig) worden afgekeurd.

Bezwaar aantekenen tegen het UWV is de enige manier om uw uitkering te krijgen, schakel hierbij altijd een advocaat in.

Welke mogelijkheden heeft u om bezwaar tegen het UWV aan te tekenen? En is het belangrijk om een advocaat in te schakelen? Dat zullen wij hieronder nader uiteenzetten. Indien u een brief vanuit het UWV heeft ontvangen, waarin staat dat u geen recht heeft op een ziektewetuitkering, WIA/WAO, Wajong of WW, kunt u bezwaar aantekenen tegen het UWV. U tekent dan bezwaar aan tegen de beslissing die het UWV heeft genomen op basis van het advies van de verzekeringsarts. U kunt zelf een bezwaar indienen, echter is dit onverstandig. Gespecialiseerde sociaal zekerheidsrecht advocaten zijn zeer ervaren in bezwaar aantekenen UWV. Bezwaarmakenuwv.nl heeft zeer ervaren advocaten in dienst die al meer dan 40 jaar ervaring hebben in het aantekenen van bezwaar tegen het UWV.

Daarom kies je voor bezwaar aantekenen UWV via één van onze advocaten:

  +40 jaar ervaring en +1.000 bezwaren aangetekend tegen het UWV.

  Wij weten welke fouten, en waar fouten, in de beoordeling worden gemaakt en binnen welke juridische kaders het UWV en haar artsen dienen te werken.

  Bezwaar aantekenen via een advocaat geeft u een veel grotere kans op uw uitkering.

  Wij kunnen u direct helpen bij het aantekenen van een bezwaar tegen het UWV.

Het aantekenen van bezwaar, met een advocaat in de hand, is in veel gevallen kosteloos of tegen minimale kosten. Leg uw bezwaarzaak daarom altijd bij ons voor, zodat wij kunnen beoordelen welke kosten er van toepassing kunnen zijn.

Onze advocaten die bezwaar voor u kunnen aantekenen

Hier vindt u onze specialisten met meer dan 40 jaar ervaring in het aantekeken van bezwaren tegen het UWV. Zij verdiepen zich graag in uw situatie en zorgen voor een sterk juridisch bezwaar tegen het UWV. De grootste kans op uw uitkering heeft u met een advocaat van bezwaarmakenuwv.nl

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat bezwaar aantekenen uwv

Specialisme: Bezwaarzaken UWV
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat bezwaar aantekenen uwv

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat bezwaar aantekenen uwv

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Schakel z.s.m. een advocaat in om bezwaar voor u aan te tekenen.

Vul in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Stuur onze advocaten een WhatsApp bericht.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.