Uitkering stopgezet, wat nu?

Indien een uitkering stopgezet is, zorgt dit vaak voor grote financiële problemen. Gelukkig heeft u de mogelijkheid om bezwaar te laten maken. Meestal moet dit al uiterlijk binnen 6 weken. Een advocaat geeft u de grootste kans om een stopgezette uitkering weer te herstellen. Wij werken met ervaren uitkeringsadvocaten. Leg uw situatie daarom nu gratis aan ons voor.

Gratis intakegesprek? Neem nu contact op.

We begrijpen dat u zich zorgen maakt en misschien gespannen bent. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat onze advocaten naar uw zaak kunnen kijken. Wij kunnen vervolgens bepalen of en hoe wij u kunnen helpen.

N

Specialist in stopgezette uitkeringen. Al meer dan 40 jaar.

N

Pro Deo & gratis rechtshulp mogelijk

N

Meer dan 1.000 zaken gevoerd tegen het UWV, Gemeente & SVB omtrent uitkeringen die zijn stopgezet.

N

Gratis intake-/adviesgesprek over uw stopgezette uitkering.

Wij kunnen u bij deze uitkeringen helpen.

Onze ervaren sociaal zekerheidsrecht advocaten kunnen u helpen bij uitkeringen van de 3 grote instanties: UWV, SVB en de Gemeente. Hieronder treft u een lijst van alle uitkeringen, waarvoor wij bezwaarprocedures kunnen voeren.

h

Bezwaar WIA/WAO

Uitkeringsinstantie: UWV

h

Bezwaar Bijstand

Uitkeringsinstantie: Gemeente

h

Bezwaar Ziektewet

Uitkeringsinstantie: UWV

h

Bezwaar WW

Uitkeringsinstantie: UWV

h

Bezwaar IAOW

Uitkeringsinstantie: Gemeente

h

Bezwaar Wajong

Uitkeringsinstantie: UWV

h

Bezwaar AOW

Uitkeringsinstantie: SVB

Uitkering stopgezet? Schakel altijd een advocaat in.

 

Gespecialiseerde advocaten zijn in staat om uw uitkering te herstellen door middel van een juridisch bezwaar. Onze advocaten weten als geen ander, welke procedures instanties dienen te volgen waarop zij baseren of zij een uitkering stopzetten of niet toekennen. In deze beoordelingsprocedure worden regelmatig fouten gemaakt of wordt uw situatie verkeerd ingeschat. Met als gevolg, uw uitkering wordt stopgezet. Door een sterk juridisch bezwaar te formuleren heeft u met een advocaat de grootste kans op uw uitkering. Al meer dan 40 jaar staan wij cliënten naar tevredenheid bij in bezwaarprocedures omtrent hun uitkering.

Uitkering stopgezet? Schakel dan één van onderstaande specialisten in.

Ons team bestaat uit drie zeer ervaren advocaten, die zich bezighouden met cliënten waarbij hun uitkering is stopgezet. Vanwege de ervaring en vasthoudendheid van onze advocaten, heeft u de grootste kans dat u uw uitkering krijgt.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat helpt indien uw uitkering is stopgezet

Ik ben gespecialiseerd in zaken waarbij uitkeringen van mensen zijn stopgezet door instanties zoals het UWV, Gemeente of SVB. Een uitkering die is stopgezet heeft vaak veel impact en is ook vaak onterecht. Mijn doel is om mensen in nood juridische hulp te bieden.

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) van Berkel

Michael Berkel advocaat helpt indien uw uitkering is stopgezet

“Mensen waarbij hun uitkering stopgezet is, hebben vaak het idee dat ze geen kans maken tegen grote instanties. Ik vind het belangrijk dat deze mensen worden geholpen en zo veel mogelijk kans krijgen om via een bezwaarprocedure alsnog te krijgen waar zij recht op hebben.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen advocaat uitkering stopgezet

Mensen die een uitkering nodig hebben kunnen vaak niet anders. Door bepaalde problemen zijn zij niet in staat inkomen te genereren. Als de uitkering stopgezet wordt, leidt dit vaak tot nog meer problemen. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen. ” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Direct hulp nodig indien uw uitkering stopgezet is?

U ontvangt de brief van het UWV, Gemeente of SVB, met het bericht dat uw uitkering is stopgezet. Wat nu? Vanaf de gestelde datum zult u geen geld meer ontvangen, wat vaak resulteert in financiële problemen. Het belangrijkste is om z.s.m. na ontvangst van de brief contact met ons op te nemen. Hoe eerder, hoe beter en hoe groter de kans op herstel van uw uitkering.

Wat kost een advocaat voor uw uitkering die is stopgezet? In veel gevallen (bijna) niets.

 

Onze advocaten kunnen een bezwaarzaak voor u opstarten tegen ons vaste uurtarief. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Deze vergoed een advocaat, indien u bezwaar wilt maken als uw uitkering stopgezet is. Pro Deo kan ook, echter hangt dit af van uw inkomen. Neem nu contact op om de mogelijke kosten te bespreken. Dit is kosteloos.

Resultaten bij onze cliënten

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Wacht niet, schakel een advocaat in voor uw uitkering.

Vul in en een zaken advocaat neemt contact met u op.

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een ervaren advocaat

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor