Advocaat uitkering nodig voor toekenning van uw uitkering?

Een advocaat uitkering is in staat een juridisch bezwaar voor u te voeren tegen instanties. Zo heeft u met één van onze ervaren uitkering advocaten de grootste kans op herstel of toekenning van uw Wajong, WIA, WW en bijstandsuitkering. Wij hebben al meer dan 1.000 gedupeerden geholpen met bezwaarzaken tegen instanties zoals het UWV, de gemeente of de SVB. 

Bel nu voor gratis uitkeringsadvies

Door het kosteloos voorleggen van uw zaak aan een advocaat uitkering weet u waar u staat en wat de mogelijkheden zijn m.b.t. de bezwaarprocedure.

N

Altijd een ervaren advocaat uitkering met zeer veel ervaring

N

Pro Deo of gefinancierde rechtshulp mogelijk

N

Meer dan 1.000 bezwaarzaken uitgevoerd tegen uitkeringsinstanties

N

Eerste (intake) gesprek is altijd kosteloos

Een advocaat uitkering zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft!

Voor een bezwaar tegen het besluit van de uitkeringsinstantie heeft u slechts één kans. Zorg ervoor dat uw kans op uw uitkering zo hoog mogelijk is door een advocaat uitkering in te schakelen. Ons kantoor beschikt over 3 specialisten en heeft meer dan 40 jaar ervaring in sociaal zekerheidsrecht en uitkeringen. Neem contact op en leg uw situatie nu gratis voor aan één van onze gespecialiseerde uitkeringsadvocaten. 

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat uitkering

“Een uitkering is voor mensen een belangrijk vangnet op momenten dat het even tegenzit. In mijn vakgebied, als advocaat uitkering, kom ik helaas vaak tegen dat er een uitkering onterecht wordt gestopt gekort of helemaal niet wordt toegekend door instanties. Ik vind het belangrijk dat deze mensen geholpen worden en ontvangen waar zij recht op hebben.”

Specialisme: Uitkeringen & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat uitkering

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Uitkeringen & Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

vivian klaassen advocaat uitkering

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zon’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Uitkeringen & Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Onze advocaat uitkering met meer dan 40 jaar ervaring, Ben Beelaard.

Ben Beelaard leidt het team uitkeringen en heeft maarliefst 40 jaar ervaring in uitkeringszaken. Lees meer over Ben.

Heeft u met spoed hulp nodig?

Bezwaarmakenuwv.nl adviseert direct contact op te nemen via ons telefoonnummer of contactformulier. Dit kunt u doen, nadat u de brief heeft ontvangen vanuit het de uitkeringsinstantie. Vanaf dat moment heeft u maximaal 6 weken de tijd om een bezwaarprocedure te laten starten. Onze advocaten voor uitkeringen kunnen vervolgens direct voor u aan de slag om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Dagelijks staan wij klaar om mensen te helpen met hun uitkering.

Maak het verschil met een advocaat uitkering

 

Een goede advocaat maakt het verschil in de strijd om uw uitkering. Onze advocaten hebben meer dan 40 jaar ervaring en kunnen hierdoor zo goed mogelijk bezwaar maken passend bij uw situatie. De jarenlange ervaring van onze advocaten zorgt ervoor dat zij precies weten welke processen er door instanties doorlopen moeten worden. Zij weten dus ook waar er fouten gemaakt worden in de beoordeling omtrent een uitkering en waar uw kansen liggen. Met een advocaat uitkering vergroot u uw kans op toekenning van uw uitkering dus aanzienlijk.

Wat kost een advocaat uitkering?

 

De kosten van juridische bijstand hangt af van uw situatie. In veel gevallen kunnen wij nagenoeg kosteloos werken indien u gebruik kunt maken van Pro Deo (gesubsidieerde rechtshulp) of indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft. Wij adviseren om contact met ons op te nemen (dit is kosteloos) en uw situatie voor te leggen zodat wij u een inschatting kunnen geven van eventuele kosten.

Ervaringen cliënten met onze uitkeringsadvocaten

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Beelaard Breetveld Advocaten is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Eindelijk rust”

Mijn dank is groot dat u dhr beelaard mijn zaak heeft behartigd. Als leek had ik nooit iets in kunnen brengen tegen de gevestigde orde van het UWV. Ik heb COPD met slechts 30% long inhoud maar kom volgens het UWV nog gerust 20 uur werken per week. Nu heb ik eindelijk rust en kan ik aan mezelf werken. Mijn dank is groot

A. Smeerdijk

“Zeer tevreden”

Heer Beelaard, wij willen u van harte bedanken voor uw inzet en snelle acties. Wij vinden u een betrokken advocaat met menselijke aspecten. Dat heeft grote meerwaarde in deze tijden!”

Familie Lamdaoir

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Neem nu contact op en leg uw zaak gratis voor!

Vul in en een advocaat uitkering neemt contact met u op.

Leg uw vraag via WhatsApp voor.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.