WIA uitkering afgewezen?

Indien uw WIA uitkering is afgewezen is dit zeer naar en dit zorgt vaak ook voor financiële problemen. Onze advocaten staan cliënten, waarbij de WIA uitkering is afgewezen, bij in de bezwaarprocedure. Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring in UWV bezwaarzaken en dit geeft u de grootste op het verkrijgen van uw uitkering. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar het UWV fouten maakt in de beoordeling, welke procedures het UWV dient te volgen en wat uw rechten zijn. Met een WIA advocaat staat u veel sterker! Leg uw zaak nu kosteloos aan ons voor.

Afgewezen uitkering? Bel ons direct (gratis)

Wij bespreken graag uw situatie en hoe wij u kunnen helpen bij uw afgewezen WIA uitkering van het UWV. Het eerste (advies)gesprek is kosteloos.

N

Advocaten gespecialiseerd in WIA uitkeringen die zijn afgewezen

N

Ook Pro Deo rechtshulp mogelijk bij een WIA bezwaarprocedure

N

Meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd

N

Gratis intake-/adviesgesprek

WIA uitkering afgewezen, dit zijn onze advocaten die u kunnen helpen.

Uw WIA uitkering is afgewezen, en nu? Belangrijk om te weten, u heeft slechts 6 weken de tijd om eenmalig een bezwaar in te dienen. Schakel daarom altijd een gespecialiseerde advocaat in. Deze zorgt voor een sterk juridisch bezwaar tegen het UWV. Ons juridische team heeft meer dan 40 jaar ervaring in afgewezen (WIA) uitkeringen.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat wia uitkering afgewezen

Bij een WIA uitkering die is afgewezen is de impact vaak enorm. Zowel financieel als emotioneel. Geen inkomsten en daarbij vaak minder mogelijkheid om te werken. In de beoordeling van een WIA uitkering worden dan ook regelmatig, onterecht, verkeerde beslissingen genomen. Mijn taak en doel als advocaat is om het proces van beoordeling te toetsen en te zorgen dat mijn cliënten krijgen waar zij recht op hebben.”

Specialisme: UWV zaken & Sociaal zekerheidsrecht
E-mail:  advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat wia uitkering afgewezen

“Ik help graag mensen die onverhoopt in de (financiële) problemen zijn gekomen door instanties zoals het UWV. Door het grootschalige en bureaucratische karakter van deze organisaties worden er nog wel eens onterecht mensen gedupeerd. WIA uitkeringen worden niet toegekend of zelfs stopgezet. Ik vind het belangrijk dat deze mensen ondersteuning kunnen krijgen.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen WIA uitkering afgewezen

“Terugvallen op een WIA uitkering is een noodzakelijk iets om bij lichamelijke en/of geestelijke problemen voorzien te kunnen worden in inkomen. Als de WIA uitkering wordt afgewezen valt dit voor mensen erg zwaar. Mijn doel is om deze mensen te helpen met het voeren van een sterk bezwaar.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Direct hulp nodig?

Dat kan bij bezwaarmakenuwv.nl. Onze advocaten staan dagelijks klaar om mensen te helpen met hun WIA uitkering. Nadat u de beschikking (brief met afwijzing van uw WIA uitkering) heeft ontvangen, dient u binnen 6 weken bezwaar te laten maken. Neem dan ook direct contact met ons op nadat u de brief heeft ontvangen. Leg uw zaak voor en onze advocaten gaan voor u aan de slag.

Afgewezen WIA uitkering: met een advocaat staat u sterk.

 

Een advocaat, gespecialiseerd in afgewezen WIA uitkeringen, is in staat uw belangen het beste te behartigen. Jarenlange ervaring op het gebied van bezwaarprocedures zorgt ervoor dat onze advocaten als geen ander weten; waar het UWV fouten maakt, welke plichten het UWV heeft en wat uw rechten zijn. Een bezwaar tegen een WIA beschikking heeft dus de grootste kans met een advocaat in de hand.

Wat zijn de kosten bij bezwaar tegen een afgewezen WIA uitkering?

 

Indien onze advocaten een zaak starten, bij een afgewezen WIA uitkering, dan is dit vaak nagenoeg kosteloos. Het kan zijn dat uw rechtsbijstandverzekering het bezwaar vergoed of dat u gebruik kunt maken van een Pro Deo vergoeding. U kunt altijd kosteloos uw zaak voorleggen, zodat wij uw situatie kunnen beoordelen en kunnen aangeven of en met welke kosten u rekening kunt houden.

Successen bij onze cliënten

“Uitkering toch gekregen”

Het UWV vond mijn medisch situatie niet ernstig genoeg. Brief ontvangen, WIA uitkering afgewezen. Gelukkig heeft het bezwaar van Bezwaarmakenuwv.nl het UWV laten besluiten dat mijn situatie wel ernstig genoeg was voor een WIA uitkering. Superveel dank!

Simone T.

“Echt een aanrader”

“Ik heb enorme bewondering voor zijn passie en toewijding in zijn beroep. Meneer Beelaard is betrokken en kan de stand van zaken heel volledig, helder en duidelijk verwoorden zodat het voor mij duidelijk is. Ook is er vertrouwen die ik genoot tijdens de procedure en dankbaar voor de steun die ik kreeg toen ik er zelf door heen zat tijdens het begin van deze procedure. Tevens een zeer professionele aanpak.”

Leyla El Farissi

“WIA is toegekend”

Ik wil u danken voor de inzet en het resultaat. Gelukkig is mijn WIA uitkering alsnog toegewezen door de bezwaarprocedure die u voor mij heeft gevoerd. Zelf had ik dit nooit voor elkaar gekregen.”

Stefan

“Heel erg dankbaar”

Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld. Bij vragen stonden ze meteen telefonisch voor mij klaar. Ik ben dankzij hun vastbijten in de zaak in mijn gelijk gesteld.k”

Virginia

Wacht niet langer, maak nu bezwaar tegen uw afgewezen WIA uitkering

Vul in en wij nemen contact op

Leg uw vraag via WhatsApp voor aan een WIA bezwaar advocaat

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor