Bezwaar tegen uwv beslissing maken?

Indien u het oneens bent met de beslissing van het UWV, omtrent uw uitkering, dan kunt u bezwaar maken tegen een UWV beslissing. Bijna alle gedupeerden starten een bezwaarprocedure tegen het UWV, omdat het vaak enorme impact heeft indien een uitkering onverwacht niet wordt toegekend of zelfs wordt stopgezet. En vaak leidt een bezwaar tegen een UWV beslissing daarbij tot succes. De advocaten van Bezwaarmakenuwv.nl zijn er om u te helpen en om te krijgen waar u recht op heeft.

Heeft u de brief met de beslissing ontvangen?

Dan is het belangrijk om allereerst naar de dagtekening van de brief te kijken. Vanaf deze datum heeft u slechts zes weken, of minder, de tijd om bezwaar tegen een UWV beslissing te maken. U kunt uw zaak kosteloos voorleggen aan één van onze advocaten.

h

Vul ons contactformulier in

N

Advocaten bezwaar tegen UWV beslissing met meer dan 40 jaar ervaring

N

Gratis & Pro Deo rechtshulp

N

Meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV

N

Gratis intake-/adviesgesprek

Waarom een advocaat bezwaar tegen UWV beslissing inschakelen?

 

  Bezwaarprocedures zijn complex. Onze advocaten zijn opgeleid en ervaren in het beoordelen van beschikkingen en het formuleren van bezwaarschriften en het voeren van juridische procedures.

  Regelmatig maakt het UWV fouten in beoordelingen waardoor uitkeringen onterecht worden afgekeurd. Onze advocaten weten waar er fouten worden gemaakt en aan welke regels het UWV zich moet houden.

  Onze advocaten ontzorgen u in het proces van bezwaar tegen UWV beslissing. Zo ervaart u zo min mogelijk stress en weet u dat uw zaak in goede handen is.

  Onze advocaten helpen met het verzamelen van de juiste bewijsstukken om uw bezwaar tegen de UWV beslissing zo sterk mogelijk te maken.

  Ons kantoor is het meest ervaren van Nederland. Al meer dan 40 jaar staan wij cliënten bij in hun strijd tegen het UWV. Wij hebben al meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd.

  Wilt u bezwaar tegen een UWV beslissing maken, dan worden de kosten vaak (grotendeels) vergoed. Lees hier meer over de kosten.

Hulp van een advocaat bij bezwaar tegen UWV beslissing, wat kost dat?

Dat hangt af van uw financiële situatie, of u het bezwaar tegen de UWV beslissing wint en of u een verzekering heeft. Indien u wint, dan betaalt het UWV grotendeels de kosten. Verliest u, maar heeft u een rechtsbijstandsverzekering, dan betaalt uw verzekeraar de meeste kosten. Daarnaast kan het zijn dat wij u Pro Deo of op basis van toevoeging kunnen bijstaan. Neem in alle situaties contact met ons op, zodat wij kunnen beoordelen of en welke kosten er van toepassing zijn indien u besluit bezwaar te laten maken tegen de beslissing van het UWV.

Direct hulp nodig bij bezwaar UWV?

U heeft de beslissing van het UWV thuis op de deurmat ontvangen en u wilt hiertegen bezwaar maken. Neem dan direct contact met ons op. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Een advocaat beoordeelt uw zaak en bespreekt met u of wij u kunnen helpen met bezwaar tegen de beslissing van het UWV. Tevens bespreken wij of en welke kosten er in uw situatie mogelijk van toepassing zijn. Na uw akkoord, gaan wij voor u aan de slag om te zorgen dat u uw uitkering krijgt.

Krijg hulp bij bezwaar tegen beslissing UWV door ervaren specialisten

Als er uitkeringen worden stopgezet of afgekeurd door instanties, staan deze advocaten aan uw zijde. Ons doel is ervoor zorgen dat u uw uitkering krijgt. Al meer dan 40 jaar helpen wij gedupeerde cliënten met hun WIA, WAO, WAJONG, WW en Ziektewet en Bijstand uitkeringen. Wij begrijpen wat voor impact dit heeft op uw leven en gaan daarom verder waar anderen stoppen. U bent altijd welkom om gratis uw zaak aan ons voor te leggen, zodat wij kunnen kijken of en hoe wij u kunnen helpen.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat bezwaar tegen uwv beslissing

Ik ben inmiddels ruim 40 jaar actief als advocaat bezwaar UWV. Mijn specialisme is sociaal zekerheidsrecht en ik help mensen waarbij de uitkering is stopgezet of niet toegekend. Instanties zoals het UWV maken vaak fouten in de beoordeling met verstrekkende gevolgen voor de cliënt. Als advocaat zorg ik voor een sterk juridisch bezwaarschrift om te zorgen dat de uitkering alsnog wordt toegekend.

Specialisme: Bezwaarzaken UWV
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat bezwaar tegen uwv beslissing

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen Advocaat bezwaar tegen uwv beslissing

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zo’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Ervaringen cliënten

“Deskundige hulp”

“Echt een aanrader”

“Zeer tevreden”

“Heel erg dankbaar”

Schakel nu een advocaat bezwaar tegen beslissing UWV in.

Vul in en een advocaat bezwaar UWV neemt contact met u op.

Stuur onze advocaten een WhatsApp bericht.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.