Pro Deo advocaat UWV

In de Nederlandse wet is vastgelegd dat wanneer iemand rechtshulp nodig heeft, maar dit niet kan betalen, deze persoon recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand. In de volksmond ook wel Pro Deo genoemd. Wilt u bezwaar maken tegen het UWV vanwege uw uitkering? Dan komt u mogelijk in aanmerking om geholpen te worden door een Pro Deo advocaat UWV. Onze Pro Deo advocaten kijken samen met u of u in aanmerking komt voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

Neem binnen 6 weken contact met ons nadat u de brief van het UWV heeft ontvangen.

Kijk naar de dagtekening van de brief en neem uiterlijk binnen 2 weken contact op met een Pro Deo advocaat UWV. U heeft namelijk slechts 6 weken (of korter) de tijd om bezwaar te laten maken. Bij bezwaarmakenuwv.nl werken enkel advocaten met zeer veel ervaring op het gebied van sociaal zekerheidsrecht en bezwaarzaken. Wij helpen om uw uitkering terug te krijgen. Leg uw zaak daarom nu kosteloos aan ons voor.

h

Vul ons contactformulier in

N

Pro Deo advocaten bezwaar tegen UWV beslissing met meer dan 40 jaar ervaring

N

Gratis & Pro Deo rechtshulp

N

Meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd tegen het UWV omtrent WIA, WAO, WaJong & ziektewet

N

Gratis intake-/adviesgesprek

Pro Deo advocaat UWV kosten

Indien er blijkt dat u recht heeft op Pro Deo rechtsbijstand, dan wordt een groot deel van de kosten betaald door de Raad voor Rechtsbijstand. Onze advocaten kunnen kosteloos bekijken of u in aanmerking komt voor een Pro Deo advocaat UWV. Het kan ook zijn dat u geen recht heeft op Pro Deo hulp, maar heeft u bijvoorbeeld wel een rechtsbijstandverzekering, dan worden de meeste kosten vergoed door uw verzekeraar. Zijn deze opties beide niet van toepassing, en wint u de zaak, dan worden ook de meeste kosten vergoed door het UWV. Wij adviseren altijd om uw zaak kosteloos aan ons voor te leggen, zodat wij kunnen bepalen of en welke kosten er in uw specifieke bezwaarprocedure van toepassing kunnen.

Waarom heeft u een advocaat nodig?

 

  Bezwaarprocedures zijn ingewikkeld en uitgebreid. Doordat wij enkel met zeer ervaren en goed opgeleide advocaten werken, heeft u de grootste kans dat u straks uw uitkering (terug)krijgt. Onze advocaten zijn experts in het beoordelen van beschikkingen en het formuleren van sterke juridische bezwaren tegen het UWV.

  Aangezien de procedures complex zijn, worden er regelmatig door het UWV fouten gemaakt. Dergelijke fouten leiden dan helaas tot het onrechtmatig afkeuren of stopzetten van uitkeringen. Een Pro Deo advocaat UWV weet waar er fouten gemaakt worden en binnen welk juridisch kader het UWV dient te opereren.

  Een Pro Deo advocaat UWV verdedigt en behartigt enkel uw belangen. Daarbij wordt u zo veel mogelijk ontzorgt, zodat u zo min mogelijk stress ervaart in deze onzekere periode.

  Tijdens de bezwaarprocedure zullen onze advocaten vragen om de benodigde bewijsstukken om ervoor te zorgen dat het bezwaar zo sterk mogelijk wordt. Uiteraard helpen wij u bij het verzamelen van deze bewijsstukken.

  Indien uw kiest voor ons kantoor, bent u verzekerd van enkel de allerbeste Pro Deo advocaten tegen het UWV. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring en daarbovenop hebben wij al meer dan 1.000 bezwaarzaken gevoerd.

  Zoals al eerder toegelicht, de kosten worden in de meeste gevallen grotendeels vergoed. Lees hier meer over de kosten.

Direct hulp nodig van een Pro Deo advocaat UVW?

Het kan zijn dat u met spoed een advocaat nodig heeft, bijvoorbeeld omdat de bezwaarprocedure bijna verlopen is. Of u heeft de brief recentelijk ontvangen, maar u maakt zich erg zorgen over uw (financiële) toekomst. Onze advocaten staan daarom dagelijks klaar voor onze cliënten en kunnen u dan ook vrijwel direct helpen. Neem allereerst telefonisch, of via ons contactformulier, contact met ons op. Bespreek vervolgens uw zaak kosteloos met één van onze advocaten. Op onze beurt laten wij u weten of wij u kunnen helpen en welke kosten er mogelijk van toepassing zijn. Na uw akkoord gaan wij starten met de bezwaarprocedure om ervoor te zorgen dat u alsnog uw uitkering krijgt.

Ontmoet onze Pro Deo advocaten UWV

Ons juridisch team bezwaarzaken staat dagelijks klaar om mensen te helpen die zijn gedupeerd door instanties zoals het UWV. Alle advocaten zijn gespecialiseerd in sociaal zekerheidsrecht en hebben veel ervaring op het gebied van WIA, WAO, WAJONG, WW en Ziektewet en Bijstand uitkeringen.

Mr. B. (Ben) Beelaard

Ben Beelaard advocaat bezwaar tegen uwv beslissing

Ik ben inmiddels ruim 40 jaar actief als advocaat bezwaar UWV. Mijn specialisme is sociaal zekerheidsrecht en ik help mensen waarbij de uitkering is stopgezet of niet toegekend. Instanties zoals het UWV maken vaak fouten in de beoordeling met verstrekkende gevolgen voor de cliënt. Als advocaat zorg ik voor een sterk juridisch bezwaarschrift om te zorgen dat de uitkering alsnog wordt toegekend.

Specialisme: Bezwaarzaken UWV
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. M. (Michael) Berkel

Michael Berkel advocaat bezwaar tegen uwv beslissing

“Het UWV en andere instanties worden regelmatig aangezien als langzaam en omslachtig. Hierdoor komt het nog wel eens voor dat er fouten gemaakt worden. Deze fouten in de beoordeling zorgen ervoor dat mensen in enorme financiële problemen kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat deze mensen een kans krijgen om bezwaar te maken en herstel te krijgen van hun uitkering.”

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Mr. V. (Vivian) Klaassen

Vivian Klaassen Advocaat bezwaar tegen uwv beslissing

Als je moet terugvallen op een uitkering is dat bijna altijd uit nood geboren. Veelal zit je dan al in een lastige en afhankelijke situatie. Als er dan ook nog problemen zijn met het krijgen van zo’n noodzakelijke uitkering dan leidt dat meestal tot nog meer complicaties. Het is mijn drijfveer om deze mensen te helpen.” 

Specialisme: Sociaal Zekerheidsrecht
E-mail: advo@beelaardbreetveld.nl
Tel:  070-3631961

Cliënten aan het woord die wij hebben bijgestaan

“Uitstekend advies en snelle afhandeling”

Mijn WIA uitkering was ten onterechte gekort na een beslissing op bezwaar door het UWV. Mr.Ben Beelaard en zijn team zorgen voor een duidelijk advies en snelle administratieve afhandeling van de juridische procedure. Met als gevolg een gewijzigde beslissing van het UWV ten voordele van ondergetekende. Chapeau voor u en de uwen en nog veel succes in de toekomst. Dirk Erkelens

“Deskundige hulp”

Dankzij de deskundige hulp van Bezwaar Maken UWV is het met mijn WIA uitkering uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Marcel van den Akker

“Afgewezen uitkering alsnog toegewezen”

Helaas was mijn WW uitkering in eerste instantie afgewezen, gelukkig onterecht dankzij de hulp van Bezwaar Maken UWV.”

Abdel Demir

“Zeer tevreden”

Mijn bijstandsuitkering was helaas onterecht stopgezet. Met de hulp van advocaat Ben Beelaard was dit snel en kundig verholpen met het bezwaar.

Thea Pietersen

Schakel nu een Pro Deo advocaat UWV in om bezwaar te maken. Wacht niet te lang.

Vul in en een Pro Deo advocaat UWV neemt contact met u op.

Stuur onze advocaten een WhatsApp bericht.

 

 

+31620408276

Bel ons kantoor.